Haberler

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya Açıklaması

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Bornovalının beceriksiz belediyeciliğe sabrının kalmadığını, CHP’li belediyelerin vatandaşa hizmet götüremediğini söyledi.

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Bornovalının beceriksiz belediyeciliğe sabrının kalmadığını, CHP'li belediyelerin vatandaşa hizmet götüremediğini söyledi. Kaya, "Bornova bizim evimiz" diyen Aziz Kocaoğlu'nun yorulduğunu ve bu işi götüremediğini belirterek, "Kocaoğlu'nun da oyuna talibim" dedi.

Mahalle, esnaf ve ev ziyaretlerini ara vermeksizin sürdüren AK Parti Bornova Adayı İlhan Kaya, gittiği her yerde eline mikrofon alıp vatandaşlara sesleniyor. Selamlaştığı herkesin sorunlarını dinleyen Kaya, projelerini vatandaşlardan gelen talepler üzerinde şekillendireceklerini vurguluyor. Aynı gün Bornova merkez, Serintepe ve Atatürk Mahallelerinde çeşitli programlara katılan Kaya, CHP'yi eleştirdi. Vatandaşların belediyecilik kaynaklı şikayetlerinin inanılmaz boyutta olduğunu dile getiren Kaya, Kocaoğlu'nu beceriksizlikle suçladı. "Kocaoğlu artık yoruldu. Bu işi götüremiyor" diyen Kaya, "Aziz Bey benim 30 yıllık dostum. Kendisini çok severim. Ancak belediyecilik farklı... Belediyecilik beceri gerektiriyor. Bakın Kocaoğlu Bornova'da oturuyor. Bornova Belediyecilikten nasibini alamıyor. Ben Bornova'yı ihya etmek için Aziz Kocaoğlu'nun da oyuna talibim" dedi.

"SİZ EVİNİZE BÖYLE Mİ BAKIYORSUNUZ"

CHP'nin ilçede kullandığı "Bornova bizim evimiz" sloganıyla adeta vatandaşla dalga geçildiğini vurgulayan Kaya, "Siz evinize böyle mi bakıyorsunuz" diye sordu. Bornovalılara "Talimatla iş yapacak aday seçmeyin" diye seslenen Kaya şunları söyledi: "Bu yerel seçimdir. Oyunuzu kullanmadan önce iyi düşünün. Ondan bundan talimat alarak iş yapacak, onun bunun askeri olacak aday seçmeyin. Halkın askeri olacak adaylara teveccüh edin. Bornova bizim evimiz diyorlar. Sadece Kocaoğlu'nun oturduğu villa mı sizin eviniz. Naldöken, Pınarbaşı, Çamdibi, Atatürk Mahallesi, Altındağ, Yeşilova, Evka-4, Işıkkent sizin eviniz değil mi? Siz evinize böyle mi bakıyorsunuz. Bornova nasıl onların evi oluyor anlamıyorum. Yağmur yağdığı zaman vatandaşa yardıma koşacak itfaiye binasını bile su basıyor."

"HOMEROS ATIL KALDI"

Turizme katkı sağlamak amacıyla yapılan Homeros'un ulaşım sıkıntısı nedeniyle atıl durumda kaldığına da işaret eden İlhan Kaya, yatırımdan gerektiği kadar yararlanılamadığını söyledi. Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın açıkladığı 1414 projeden biri olan Teleferik projesi ile Homeros'un gerçek anlamda turizme kazandırılacağını sözlerine ekledi. Kaya, "Bayraklı'ya kadar gidecek tramvay, Homeros'a gidecek teleferik, EVKA-3'den Bornova Meydan'a ulaşacak Metro, Büyükpark'ın altına yapılacak ve ucuz fiyatlandırılacak otopark gibi yüzlerce proje ile Bornova'nın çehresi değişecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aziz Kocaoğlu Ak Parti Bornova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title