Haberler

AK Parti Bolu Milletvekili ve Adayı Ercoşkun; "Emekli Vatandaşlarımız Seçim Beyannamemizden Çok...

AK Parti Milletvekili ve 1’inci sıra adayı Ali Ercoşkun, “Seçim beyannamemiz emekli vatandaşlarımız arasında büyük sevinçle karşılandı.

AK Parti Milletvekili ve 1'inci sıra adayı Ali Ercoşkun, "Seçim beyannamemiz emekli vatandaşlarımız arasında büyük sevinçle karşılandı. Ev sahibi olamamış emeklilerimizi 250 lira taksitle ev sahibi yapacağız" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Aşağısoku ve Yukarısoku mahalleleri ile Karaköy TOKİ Konutları'nda sürdürdü. Ercoşkun, seçim çalışmaları kapsamında çocukluk yıllarının geçtiği, ilkokulu okuduğu Yukarısoku Mahallesi'ni ziyaret etti. Ercoşkun, çocukluğunda komşuluk yaptığı vatandaşlarla bir araya geldiği buluşmalarda duygulu anlar yaşadı.

Seçim çalışmaları sırasında açıklamalar yapan Ali Ercoşkun, "Sayın Başbakanımızın seçim beyannamesinin emeklilere yönelik bölümündeki açıklamalarında, 250 TL taksit ve 240 ay vadeli TOKİ müjdesinin büyük bir memnuniyetle karşılandığını gözlemledik. TOKİ'nin mevcut çalışmalarının ve yeni dönem uygulamalarının Bolu'da yine üst düzey gerçekleşebilmesi için çok daha kuvvetli şekilde gayret edeceğiz. ve Bolu'yu bu manada ileri götürmeye çalışacağız" diye konuştu.

"Yedigöller'de çevreye duyarlı çalışmalar yaptık"

Ercoşkun, "Yedigöller artık Bolu'nun dünyaya açılan bir markası. Yedigöller'de çevreye duyarlı şekilde hayata geçirilen çalışmalarımızla, doğa harikası bölgeye elektrik hattı çektik, yollarını sıcak asfaltla tanıştırdık. Yedigöller'i şehir dışından görmek üzere gelen konuklarımız yollarla ilgili şikayette bulunuyordu. Hatta Bolu'da yaşayan birçok insan Yedigöller'i hayatlarında görmemişlerdi. Yapılan çalışmalarla inşallah Yedigöller'i herkesin istifadesine sunmuş olduk" dedi.

Ercoşkun son olarak Karaköy TOKİ konutlarını ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Ercoşkun Ak Parti Karaköy Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title