Haberler

AK Parti Boğazkale Danışma Meclisi Yapıldı

AK Parti Çorum Boğazkale İlçe Başkanlığı’nın danışma meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Çorum Boğazkale İlçe Başkanlığı'nın danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. AK Parti Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık, AK Parti'nin her seçimde olduğu gibi 7 Haziran genel seçimlerinden de zaferle çıkacağını söyledi. AK Parti iktidarında devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldığını dile getiren Aşık, 80 yılda yapılamayan hizmetlerin AK Parti hükümetleri döneminde yapıldığını belirtti.

Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ise, neredeyse her 10 yılda bir kez ülkede bir darbenin yapıldığına dikkat çekerek, 70 cente mahcup olunan günleri gördüklerini belirtti. Bu ülkenin gerçek sahibinin millet olduğunu vurgulayan Tangazoğlu, AK Parti'nin bu seçimlerden zaferle çıkmasının gerektiğini belirtti.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, birilerinin ortalığı karıştırmak istediğini belirterek, bunların da muhalefet partileri CHP ve MHP olduğunu savundu. Bekiroğlu, muhalefet partileri laf üretip havanda su döverken AK Parti'nin bu millete hizmet ettiğini ifade ederek, zihniyet ve kafa yapısı aynı olan muhalefetin kıt bir düşünceye sahip olduğunu öne sürdü. AK Parti'nin bir sınıfın veya zümrenin partisi olmadığını vurgulayan Bekiroğlu, milletin kendisi olan AK Parti ile milletin arasına kimsenin giremeyeceğini belirtti. 7 Haziran genel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte AK Parti teşkilatlarının içine fitne sokmak isteyenlerin olduğuna işaret eden Bekiroğlu, partililerden bu tür davranışlara itibar etmemeleri çağrısında bulundu. Bekiroğlu, ayrıca partililerden ev ev, köy köy gezerek AK Parti iktidarında yapılan icraatları anlatmalarını istedi.

"MECLİS'TE KADINLARIN VE GENÇLERİN SESİ OLACAĞIM"

AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise, milletvekili seçildiği taktirde Meclis'te gençler ve kadınların yanı sıra Çorum'un sesi olacağını söyledi. Çorum'u bir ve bütün olarak gördüğünü dile getiren Kurt, Çorumlularla birlikte beraber yürüyerek yollarda aynı yağmurda ıslanacağını ifade etti. Ceritoğlu, her alanda olduğu gibi siyasete de kadının elinin değmesiyle daha güzel hizmetlere imza atılacağını sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Boğazkale Ak Parti Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title