Haberler

AK Parti Bodrum Teşkilatı Hızla Büyüyor

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, Bodrum Yarımadası’ndaki 10 büyük mahallede seçim ofislerini tek tek açıyor.

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, Bodrum Yarımadası'ndaki 10 büyük mahallede seçim ofislerini tek tek açıyor.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleriyle İslamhaneleri mahalle ofisini hizmete açtı. Ak Parti Aday Adaylarından Nedim İyigün'ün de hazır bulunduğu açılışta, yaklaşık 5 kişiye de AK Parti rozeti takıldı. Törene, Yalıkavak ve Konacık'tan gelen partililerle birlikte yaklaşık 70 kişi katıldı.

Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Turgutreis'teki mahalle seçim ofisinin hazırlıklarının devam ettiğini, ancak İslamhanelerinden de bu yönde büyük bir talep gelince bu mahallede de bir irtibat ofisi açmaya karar verdiklerini belirtti. Demiralp, daha sonra yeni üyelere rozetlerini taktı.

AK Parti Teşkilatlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yener Çelik de, 10 büyük mahallenin tamamında seçim ofisi olarak kullanacakları büroların açılışını yaptıklarını söyledi. Turgutreis, Gürece, İslamhaneleri ve Akyarlar bölgesinde görev alan partililere teşekkür eden Çelik, "Mahalle temsilcisi Necmettin Çiftçi ile birlikte ciddi bir beraberlik sağlamış olduk. Bugün Yalıkavak'tan ve Konacık parti yönetimleri de aramızda. Yeni katılımlarla güçleniyoruz. İnşallah Bodrum'un tamamını kucaklayarak 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti'yi Bodrum'da en yüksek yere taşımış olacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutreis Ak Parti Konacık Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title