Haberler

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı 2023 Hedeflerini Anlattı

Bodrum Ak Parti İlçe teşkilatı düzenlediği toplantıda Bodrum’un 2023 hedeflerini anlattı.

Bodrum Ak Parti İlçe teşkilatı düzenlediği toplantıda Bodrum'un 2023 hedeflerini anlattı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Adil Ülgen'in, BODTO Konferans salonundaki sunumuna, çok sayıda partili katıldı. Yerel yönetimlerin ikinci yılında Bodrum'u ve Muğla'yı masaya yatıran Ülgen, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Programı, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Ak Parti İlçe Başkanı Çiğden Demiralp, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, çevre ilçelerden gelen Ak Parti teşkilatları ve Ak Parti milletvekili aday adaylarından bazıları da toplantıya katıldı. Ak Parti İl Başkanı İhsan Küreci, "Böyle bir program hazırlayan ilçe teşkilatımıza ve ilçe başkanımız Çiğdem Demiralp'e teşekkür ediyorum" dedi.

Bodrum Ticaret Odası Toplantı salonunda gerçekleşen sunumda, Muğla'nın Büyükşehir statüsüne geçtikten sonra, Belde belediyelerinin kapandığını hatırlatan Adil Ülgen, belediyelere yeni teşkilatlanma için bir zaman vermek gerektiğini hatırlatarak, "Seçmen Bodrum Belediyesine % 50'li Büyükşehir Belediyesine %60'lı oranlarla destek verdi. Bu iradeye saygılı olmak gerekiyordu. Seçmen AK Parti'ye 'Sen dersine çalış' dedi. Bunu anlamak gerekiyordu. Tüm bu nedenlerle bir yıl kredi verdik. Ama 2. yılın heba edilmesini istemediğimiz için artık yerel yönetime ayna tutmaya ve çözüm önermeye başlıyoruz" dedi.

Hizmet Belediyeciliği (Kentsel Altyapı),Kültür Belediyeciliği, Çevreci Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Demokratik Belediyecilik başlıkları altında Bodrum'un içinde bulunduğu durumu görüntüler eşliğinde doyurucu bir anlatımla sunan Adil Ülgen, 'Bu kötü durumdan çıkış var mı?' diye sordu. En fazla 4-5 yıl içinde tüm göstergelerin olumluya çevrilebileceğini kaydeden Adil Ülgen, bunun için Bodrum'u Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlama adlı bir program önerdi. Ülgen, Bu programın alt başlıklarını da şöyle sıraladı.

Ülgen yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Bodrum'a çevre ile uyumlu çağdaş, aydınlık, yeni bir gelecek sunuyoruz. Ürettiğimiz her fikir, söylediğimiz her söz, geliştirdiğimiz her proje Bodrum'un doğal çevre ile tarihi mirasla uyumunu gözeterek modernleşmesini sağlamaya dönüktür. Bodrum farklı bir biçimde kentsel dönüşümü yaşaması gerekiyor. Aslında dönüştürülen binalar değildir, çünkü binalar yıkılıyor yenileri yapılıyor. Dönüştürülen insandır, hayattır, zihniyettir. Bodrum'un uzun soluklu bir gelecek planlamasına ihtiyacı var. Bodrum'un sorunlarını yeni bir siyaset, yeni bir akıl, yeni bir gelecek ve toplum tasavvuru ile ele alıyoruz. O nedenle Bodrum'un kültürünü, ruhunu, yaşam tarzını bilen herkesi bu planlamaya katmak istiyoruz. Siyasete de ideolojik benzeşme aramadan buluşmayı öneriyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Bodrum Küreci Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title