Haberler

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz'dan Ziyaret

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik'teki kamu kurumlarını ziyaret etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik'teki kamu kurumlarını ziyaret etti.

Poyraz, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ve Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ile birlikte ilk olarak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Turhan Sulhan'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Ziyaretinde, Osmaneli ve Söğüt'e diyaliz merkezi kurulacağını ifade eden Poyraz, "İlçelerde bulunan diyaliz hastaları tedavi hizmetleri için Bilecik Merkeze taşınmaktaydı. Söğüt ve Osmaneli ilçelerine kurulacak diyaliz merkezleri ile hastalar tedavi hizmetlerini bu ilçelerde alabilecek. Bakanlıktan onayı çıktı, inşallah önümüzdeki günler alt yapısı bitecek ve hizmet verilmeye başlanacak" dedi.

İl Özel İdaresinin olduğu alana yapılması planlanan yeni hastane yeri ile ilgili açıklamalarda da bulunan Poyraz, "Hastane yeri biraz gecikti ama bence belki gecikmesinde bir anlamda hayırlı oldu. Yani orası mı? olsun, burası mı? olsun, ikisi de aslında içimize sinmemişti. Yani mevcut binanın yerine yapsak bir türlü olmuyordu, ya binaları küçülteceğiz, standartların dışına çıkacağız. Bir taraftan hizmeti vermeye çalışacağız. Hatta bir takım hizmetleri konteynırla falan hastane dışında, bahçede yapmaya çalışacağız. Bunların hepsi sıkıntılı konulardı" diye konuştu.

Sulhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde idari bir değişikliğimiz oldu, yeni Başhekim ve Müdür görevlerine başladı. Yine Bilecik Devlet Hastanesinde bir çalışmamız devam ediyor, idari bir değişikliğimiz. Henüz görevlerine başlamadılar kısa sürede görevlerine başlayacak" ifadelerini kullandı.

Poyraz, daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nü ziyaret etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Fahrettin Poyraz Turhan Sulhan Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title