Haberler

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir'in Acı Günü

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in dedesi Salih Türhem (87), hayatını kaybetti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir'in dedesi Salih Türhem (87), hayatını kaybetti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir'in dedesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir'in kayınpederi, Bozcaarmut köyü muhtarı Yusuf Türhem'in babası Salih Türhem vefat etti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kızının yanında hayatını kaybeden Türhem, kılınan cenaze namazının ardından Bozcaarmut köyünde toprağa verildi.

Cenaze namazına, Türhem'in yakınları, Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Kaymakam İbrahim Özdel, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Deniz, Doğa Koruma, Orman ve Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Halil Eldemir Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title