Haberler

AK Parti Bilecik İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz: "Milletimiz 30 Mart'ta bütün oyunları ve tezgahları bozdu''

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Milletimiz 30 Mart'ta bütün oyunları ve tezgahları bozdu" dedi.

Poyraz, partisi tarafından bir düğün salonunda düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 2014 yerel seçimlerinin birçok yönüyle ilkleri barındıran bir seçim olduğunu belirtti.

"Milletimiz 30 Mart'ta bütün oyun ve tezgahları bozdu" diyen Poyraz, şöyle konuştu:

"17 Aralık sürecinde bazı medya organları ve sivil toplum kuruluşları ile muhalefet adeta ağız birliği etmişcesine AK Parti'ye karşı taraf aldılar. Sapla samanın, yanlış ile doğrunun birbirine karıştığı bir dönemde mücadele ederek, bütün oyun ve tezgahları seçimde bozduk. Aslında yapılmak istenen bütün güçlerin bir araya gelerek, AK Parti'yi engellemekti. Maalesef cemaat de bunlara destek verdi. Medyasıyla destek verdi, kapı kapı dolaşan elemanlarıyla destek verdi. 'AK Parti kazanmasın da kim kazanırsa kazansın' dediler. Şimdi ise günah çıkarmaya çalışıyorlar. 'Biz CHP ile ittifak etmedik' diyorlar. CHP'nin kendisi bunu itiraf ediyor. Cemaatle niçin birlikte hareket edildi diye eleştiriler var. Yazıklar olsun diyoruz. Camileri kapatan CHP değil miydi? Buna karşılık sadece Allah, sizi affetsin, size hidayet versin diyoruz."

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk de 2014 yerel seçimlerinde parti olarak zafer elde ettiklerini vurguladı.

Seçimin galibinin AK Parti olduğunu dile getiren Öztürk, şunları söyledi:

"Seçimde tabiri caizse 7 düvele karşı mücadele verdik. 30 büyükşehrin yüzde 60'ı 'AK Parti' dedi. İllerin büyük bir kısmını aldık. Bazılarının millet iradesine ipotek koyma anlayışları devam etti. Onlar, daha önceki dönemlerde de yaptıkları gibi, milleti bir hiç olarak gören, tepeden bakan, göbeğini kaşıyan adam, köydeki çobanın oyu ile bizim oyumuz aynı mı olacak, diyen zihniyetin bir temsilcisi. AK Parti, millet partisi olduğunu, milletle bütünleştiğini, milletle beraber bu yolculuğa çıktığını bir kez daha 30 Mart'ta göstermiş oldu. Başarını temeli bu aslında. Siyaseti, siyaset dışı yollarla dizayn etmeye çalışanlar, bu seçimde gerçek cevabı almış oldular."

AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş ise birlik ve beraberlik içinde yürüttükleri seçim çalışmalarında hedefledikleri başarıyı yakaladıklarını belirterek, bundan sonraki süreçte parti rozetini çıkararak, herkese hizmet etmek için çalışacaklarını kaydetti. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Fahrettin Poyraz Ak Parti Ak Parti Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title