Haberler

AK Parti Biga İlçe Teşkilatı, Seçimleri Değerlendirdi

Güncelleme:

AK Parti Biga İlçe Teşkilatınca düzenlenen toplantıda, yerel seçimlerin değerlendirmesi yapıldı.

AK Parti Biga İlçe Teşkilatınca düzenlenen toplantıda, yerel seçimlerin değerlendirmesi yapıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, toplantıda yaptığı konuşmada, eski Belediye Başkanı Mehmet Özkan'ın, ilçeye güzel eserler bıraktığını söyledi.

Onun döneminde Biga'nın temel sorunlarının çözüldüğünü dile getiren Kaşdemir, "Biga'da taban tutmuş bir parti olduğumuzu kanıtladık. Çanakkale'de oyumuzu artırdık. Türkiye'de kazanan AK Parti oldu. Bize güvenini eksik etmeyen bütün halkımıza teşekkür ediyoruz. Halkımız AK Parti'ye güvenmeye devam ediyor. Biz de almış olduğumuz bu mesajlarla bundan sonraki çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Özkan ise seçimlerin, demokratik olgunluk sınırları aşılmadan medeni koşullarda tamamlandığını ifade etti.

Görev süresi içinde Biga için yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan Özkan, şöyle konuştu:

"Türkiye genelinde var olan birtakım anlayışların ürettiği kirli ortamda hak edilmemiş ithamlar söylemler, tavırlar ile karşılaşmamıza rağmen Kadın Kolları sineye çekmiştir, Gençlik Kolları yüreğine taş basmıştır. Yaşımız ve tecrübemizi ortaya koyarak olgunluk atmosferi oluşturmaya gayret etmişiz, bu süreci tamamlamışızdır. 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Üzerimde belediye sebebi ile 46 bin nüfusun bir tek ferdinin bir toz zerresi kadar hakkı kalmamışlığın rahatlığı ve huzuru ile belediye de bugün emaneti teslim eden bir kişi olarak tabelaların altına kutu koyanlar, yaptığımız eserlerimizin üzerine 'Hırsız var' diye yazanlar, yeryüzünün en aşağılık en ahlaksız varlıkları olarak Biga tarihine kayıt düşmüştür. Bütün bunlara olgunlukla tahammül göstermiş ve emaneti aynı olgunlukla teslim etmişizdir." - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özkan Çanakkale Ak Parti Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title