Haberler

AK Parti Beyşehir'de Görev Bölümü

Güncelleme:

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti 5. Olağan Kongresinin ardından İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Şenol, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Konya İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beyşehir İlçe koordinatörü Mehmet Önal, İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda kongreden duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyşehir koordinatörü Mehmet Önal, AK Parti kimliğine ve Beyşehir'e yakışan bir kongre süreci geçirdikleri için önce ki dönem ve yeni seçilen Beyşehir İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, AK Parti'de siyaset yapmanın onurlu ve bir o kadar da sorumluluğu büyük bir görev olduğundan söz ederek, AK Parti'nin Beyşehir'de çıtasını daha da ileriye taşıyabilmek için çalışacaklarını söyledi. Şenol, "AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı olarak, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek el birliğiyle partimize ve ilçemize hizmet edeceğiz. Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla ve siz yönetim kurulu üyelerimizle el ele vererek şimdiden 2015 yılında yapılacak olan genel seçimler için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Toplantı sonunda İlçe Başkanı Mustafa Şenol Başkanlığında yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirildi. Yönetim kurulunda görev dağılımı ise şu şekilde oluştu:

"İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ahmet Muslu, Teşkilat Başkanı Mustafa Korucu, Seçim İşleri Başkanı Bayram Yürekli, Tanıtım ve Medya Başkanı Üzeyir Yaşar, Dış İlişkiler Başkanı Ömer Elkin, Sosyal İşler Başkanı Ekrem Kabakçı, Yerel Yönetimler Başkanı Abdullah Uyar, Ekonomi İşler Başkanı Nevzat Demirel, Halkla İlişkiler Başkanı Kazım Güzelbay, İdari ve Mali İşler Başkanı Mehmet Şan, AR-GE Başkanı Ali Çankaya, İlçe Sekreteri Halil Ayhan" - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şenol Beyşehir Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title