Haberler

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Ekmen Açıklaması

"Batmanlıların en iyi hizmeti alması için ürettiğimiz projelerde bundan sonrasında bir talep olursa üzerimize düşeni yapmaya hazırız"

AK Parti Batman Belediye Başkanı adayı M. Emin Ekmen, "Batmanlıların en iyi hizmeti alması için ürettiğimiz projelerde bundan sonrasında bir talep olursa üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Ekmen, yaptığı açıklamada, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Murat Güneştekin ve parti teşkilatlarıyla seçim kampanyası yürüttüklerini  belirtti.

Batman halkının seçim iradesine saygı duyduğunu dile getiren Ekmen, şunları kaydetti:

"Batmanlıların en iyi hizmeti alması için ürettiğimiz projelerde bundan sonrasında bir talep olursa üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Hem kampanya sürecinde hem de seçim gününde sağduyuyla, demokrasinin gereklerine uygun bir şekilde Batman'a yakışan bir huzur ortamı sağlayan tüm siyasi partilere, kamu görevlilerine, değerli basın mensubu çalışanlarına teşekkür ediyorum. Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir ve BDP seçmenini tebrik ediyorum." - Batman

Kaynak: AA / Yerel

Ziver Özdemir Mehmet Şimşek Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title