Haberler

AK Parti Belediye Başkan Adayı İlçesine Bor Fabrikası ve İstihdam Sözü Verdi

AK Parti Bigadiç Belediye Başkan adayı İsmail Avcu, ilçede parti teşkilatıyla birlikte seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

AK Parti Bigadiç Belediye Başkan adayı İsmail Avcu, ilçede parti teşkilatıyla birlikte seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Başbakan Erdoğan ile Balıkesir programında Tıp Fakültesi Hastanesinin açılışında birlikte olan İsmail Avcu, Bigadiçlilere Başbakanın selamını iletti.

AK Parti Bigadiç Adayı İsmail Avcu, mahalle ve köy ziyaretleri kapsamında Bigadiç'in Doğançam ve Beğendikler köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği köylerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu'yu vatandaşlar köy girişlerinde karşıladı. AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, Belediye Meclis Üyesi adayları ve beraberindeki partililer, AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu'ya köy ziyaretlerinde eşlik etti. Bigadiç'i bir uçtan bir uca gezerek ilçe sakinlerinin sorunlarını dinlemeye, çözüm projelerini anlatmaya devam eden İsmail Avcu 30 Mart yerel seçimlerinin dürüst ve çalışkan bir ekiple kazanılacağını söyledi. AK Parti Bigadiç Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu, "Hafta sonunda Başbakanımız bizleri şereflendirdi. Sizler de iştirak ettiniz, sağolun. Başbakanımız Bigadiç olarak bizlere ayrı ve özel ilgi gösterdi. Elimizden tuttu 'Allah seçiminizi hayırlı etsin güzel müjdeli haberlerinizi bekliyorum. Bigadiç'imiz ve Bigadiç'imizin güzel insanlarına sizlerin aracılığı ile kucak dolusu selamlarımı iletiyorum' dedi" diye konuştu.

BİGADİÇ'E 3 BİN KİŞİLİK İSTİHDAM SAĞLANACAK BOR FABRİKASI SÖZÜ

Bigadiç Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu, ilçede yaklaşık 3 bin kişinin istihdam edileceği Bor Fabrikası kurma sözü verdi. İsmail Avcu, şunları söyledi;

"Dünyanın en büyük ve kaliteli bor rezervleri benim ilçemde. Bundan sonra Bor Madeni ile ilgili fabrika kuracağız. Başbakanımız, Enerji Bakanımız Taner Yıldız ve Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız Edip Uğur vermiş olduğu desteklerler ile en yakın zamanda ilçemize 2 bin veya 3 bin kişilik Bor Madeni ilgili bir fabrika kuracağız. Benim Bigadiçli gencim artık AŞ diye, iş diye, Bursa'ya, İzmir'e, İstanbul'a gitmeyecek. Ekmeğini dışarıda aramayacak. Bunun önüne geçip Bigadiçli gencime sahip çıkıp iş kapısı açacağım. Balıkesir'in en zengin semti olarak bilinen Bahçelievler Mahallesinde oturan vatandaşlarımız hangi hak ve hizmete sahipse Benim Bigadiç'te ve köydeki vatandaşlarım da aynı hak ve hizmete sahip olacaklarıdır. Başbakanımız, Balıkesir'de Büyük Şehir Belediye Başkan Adaylığını kıymetli büyümüz AK Parti Kurucu Üyesi, Genel Başkan Yardımcımız üç dönem milletvekilliği yapmış Ahmet Edip Uğur ağabeyimize verdi. Ahmet Edip Uğur ağabeyimizi yıllardan beri tanıyoruz. Kendisini Balıkesir'e adamış Balıkesir sevdalısı, millet sevdalısı, güvenilir, güler yüzlü, hayırsever ve Balıkesir için hizmet anlamında çok büyük hizmetler yapacağına yürekten inanıyoruz. Bizler buna şahidiz. Bu zamana kadar ne zaman Edip ağabeyimizin yanına gitsek bizlere her zaman destek oldu. Hep elimizden tuttu, her zaman bize yardımcı oldu. Sizlerden destek istiyoruz, sizlerden güven istiyoruz". - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Avcu Balıkesir Ak Parti Bigadiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title