Haberler

AK Parti Belediye Başkan Adayı Günşen Açıklaması

"Seçim sonuçları kesin açıklandıktan sonra tekrar akademik hayata geri dönceğim"

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen, "Seçim sonuçları kesin açıklandıktan sonra tekrar akademik hayata geri döneğim" dedi.

Günşen, kentteki bir otelde yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, yoğun bir çalışma sürecinin ardından seçimlerin tamamlandığını söyledi.

Edirne belediye başkanlığına seçilen CHP adayı Recep Gürkan'a çalışmalarında başarılar dileyen Günşen, kendin geleceği için yapılacak çalışmaların takipçisi olacaklarını ifade etti.

Bir gazetecinin "Siyasete 4 ay önce girdiniz. Bundan sonra Ahmet Günşen'in siyasi hayatı ne olacak" sorusunu Günşen, "Vallahi şimdi yarını biliyoruz. Gaybı Allah bilir. Ben bir akademisyenim. Henüz böyle bir talebim olmadı. Seçim sonuçları kesin açıklandıktan sonra tekrar akademik hayata geri döneceğim. Ama zaman neyi gösterir bilmiyorum. Benim hiçbir konuda ihtirasım yoktur. Eğer bana görev görev düşüyorsa ben bu ülkenin bu milletin ve yerelde de Edirne'nin hizmetinde olmayı hep devam edeceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben bu ülkeyi karşılıksız  seven bir insanım. Doğduğum büyüdüğüm bu şehre yerelde de yapacak çok şeyin olduğunu düşünüyorum" cevabını verdi.

-"Sayısal olarak önceki dönemden daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim"

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve de bir gazetecinin, "Sizi sandığa yansıyan sonuç mutlu ediyor mu? Bir bedel ödenecekse, bu bedeli kim ödeyecek" sorusuna, "Sandığa yansıyan sonucun bizi mutlu etmesi için kazanmış olmamız lazım. Kazanamadığımız seçim bizi asla mutlu etmez. Bedelini kim ödeyecek? Bu işin birinci derecede il başkanı olarak sorumlusu ben denizim. Bunun bir hesabı verilecekse bunu benim vermem gerekiyor. Bunu ben vereceğim tabi ki" yanıtını verdi.

Teşkilat mensuplarıyla bir toplantı yapacaklarını anlatan Kahve, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bir durum değerlendirmesi yapacağız. Ama genel bir değerlendirmesini yapabilirim. Daha önce iki ilçe belediyemiz vardı. Şu anda üç ilçe belediyemiz var kesinleşmeyen sonuçlara göre. Dört tane de belde AK Parti belediyelerine teslim ettiler. Yani sayısal olarak önceki dönemden daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Edirne halkı bize Edirne merkez ve diğer ilçelerde muhalefet görevi vermiştir. AK Parti'nin belediye meclislerinde beldeye ve belde insanın lehine olan her şeyde en kuvvetli desteği bizden bulacaktır yöneticiler. Şehre ve şehrin insanına uymayan durumların muhalefetini en şiddetli  şekilde bulacaklardır.

Kahve, CHP'nin yerel seçimlerde oy oranının düştüğünü ve Edirne'nin CHP'nin kalesi olmadığını dile getirdi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Müjdat Kahve Ahmet Günşen Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title