Haberler

AK Parti Belde Belediye Başkanı Timur ve Yakınlarından BDP'ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Mezra Belde Belediye Başkanı Hüsnü Timur ve beraberindeki heyet BDP'yi ziyaret etti.

2011 yılında yapılan genel seçimlerde Mezra beldesine giden BDP konvoyunun taşlanarak 10 kişinin yaralanmasından sorumlu tutulan AK Partili Belde Belediye Başkanı Hüsnü Timur ve yakınları çözüm süreciyle birlikte oluşan huzura katkı sağlamak için BDP Beytüşşebap ilçe teşkilatını ziyaret ederek aradaki buzları eritti. Ziyarette bir açıklama yapan Timur, "Provokasyonlara gelmememiz gerekiyor, daha önce çeşitli siyasi ve bölgesel sebeplerden dolayı birbirimize küs idik. Fakat bundan sonra hepimiz kardeşiz. Bundan sonra benim de kapım hepinize açıktır" dedi.

Timur ve beraberindekiler BDP'li Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel, BDP Belediye Başkan adayı Nurettin Ataman partililerle teker teker tokalaşıp bir süre sohbet ettikten sonra BDP ilçe teşkilatından ayrıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Emin Timur Hüsnü Timur Beytüşşebap Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title