Haberler

AK Parti Belde Belediye Başkan Aday Adayları Tanıtdı

AK Parti Düzce Belde belediye başkan adayları için tanıtım töreni düzenlendi. Beyköy, Boğaziçi ve Konuralp Beldesi'ndeki toplam 15 aday adayı Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı.

Tanıtım törenine AK Parti il başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, il belediye başkan aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım töreninde Beyköy Beldesi aday adayları Ali Usta, Hasan Çam, Hakan Uykusuz ve Osman Kılıç, Boğaziçi Beldesi Aday Adayları, Davut Karaduman, Hüseyin Altınışık,, Hüseyin Atik, İbrahim Ercan, Mehmet Alemdar,, Savaş Uzun ve Salih Çavuş, Konuralp Belde Belediye Başkan Aday Adayları, Erdoğan Özcan, İmran Aktepe, Talip Çabukoğlu ve Yusuf Ercan birer konuşma yaparak hem kendilerini tanıttılar hem de projelerinden bahsettiler.

Törende konuşan İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise seçimlerin önemine değinerek, "Başbakanımızın önüne 11 de 11 yaparak çıkmak istiyoruz. Hiç bir beldeyi kaybetme lüksümüz yok. Kaybedersek sihir bozulur. Biz 11'de 11 yapıp görevimizi yerine getireceğiz. Bunun içinde birlik beraberlik içinde var gücümüzle çalışmak zorundayız" dedi.

Aday tanıtımının sonunda aday adayları tek tek söz verdi ve hangi aday adayı olursa olsun AK Parti için var gücümüzle seçimi kazanmak için çalışacağız diyerek taahhütte bulundular. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Kaşıkoğlu Ak Parti Beyköy Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title