Haberler

AK Parti Bayraklı'da Rozet Takma Törenine Yoğun İlgi

Güncelleme:

Şengül: Huzur Bozan Değil Huzur Getiren Oluruz

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Bayraklı'da AK Parti'ye geçiş törenine katıldı. Yeni üyelere rozetlerini takan Şengül, "30 Mart'a kadar İsmail Sarı size emanet. Sonrasında sizler İsmail Sarı'ya emanetsiniz" dedi.

30 Mart yerel seçimleri öncesi Bayraklı'da AK Parti'ye yeni katılımlar hızla devam ediyor. AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) başta olmak üzere diğer siyasi partililerden AK Parti'ye geçiş töreni gerçekleşti. AK Parti rozetlerini üyelere AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı taktı.

ŞENGÜL: 30 MART'A KADAR İSMAİL SARI SİZE EMANET

3O MART SONRASI SİZLER İSMAİL SARI'YA EMANETSİNİZ…

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı törende, AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ve Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, tezahürat ve alkışlar eşliğinde karşılandı. AK Parti'ye katılanlara 'hoş geldiniz' konuşması yapan Aydın Şengül, "Her geçen gün biraz daha büyüyen ailemize katılan yeni arkadaşlarımıza hoş geldiniz diliyorum. Bugün burada bu coşkuyu sizlerle yaşamak bizleri çok mutlu etti. Özellikle Bayraklı'yı emanet ettiğimiz yol arkadaşımız İsmail Sarı'ya olan sevginizi görmek beni ayrıca sevindirdi. Bu akşam etnik yapının, kültürlerin, mezheplerin birleştiği, dostluğun, kardeşliğin kesiştiği bir törendir. Birlik beraberliğin güçlendiği bugünlerde bazı kişiler rahatsız olsa da buna verilebilecek en güzel yanıt sizler oluyor. Kimse bizim huzurumuzu bozamaz, buna kimsenin gücü yetmez. Bayraklı artık hizmet istiyor. Boş vaatler veren yönetimden bıkmış durumda… 30 Mart'a kadar İsmail Sarı kardeşimiz size emanet. 30 Mart sonrası ise sizler ve Bayraklı İsmail Sarı'ya emanettir" dedi.

"KİMSENİN EVİNİ YIKMADIK, YIKMAYACAĞIZ"

Konuşmasını sürdüren Şengül, "Bayraklı'da tarihin yeniden yazılacağı günlere 1 aydan az bir süre kaldı. Yerel siyasetin en etkili isimlerinden olan, Bayraklı'yı temsil eden arkadaşımız İsmail Sarı'ya artık başkan adayı olarak değil belediye başkanım diye hitap etmek istiyorum. Bayraklı'ya sahip çıkacağına inandığımız, güvendiğimiz bir ismi sizlere emanet ettik. Dileğim 30 Mart'ta emanetinize sahip çıkmanızdır. Birbirimize sıkı sıkı kenetleneceğimiz günlerdeyiz. Bu durumlardan rahatsız olacak çok kişi çıkacak; ancak bizler bir olup ailemizin bağlılığını bugün olduğu gibi her daim göstereceğiz. Daha önce İsmail Sarı'nın dediği gibi bizler teminat verdik. Yerinde kentsel dönüşüm projesiyle yenileşme sağlayacağız. Bazıları gibi biz tehditlerle kimseyi yerinden yurdundan etmeyiz. Türkiye'nin hiçbir yerinde kimsenin evini yıkmadık, yıkmayacağız. Ev yıkan değil yapan oluruz, huzur bozan değil huzur getiren oluruz" dedi.

SARI: KORKU SİYASETİ YAPANLARA İNANMAYIN, KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAYIZ

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, konuşmasının ardından AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı'yı kürsüye davet ederek sözü kendisine bıraktı. Uzun süre sloganlar ve alkışlar eşliğinde selamlanan İsmail Sarı, bu coşku karşısında duygulandı. Yeni üyelere başarı temennisinde bulunan Sarı, katılanların belgeleri ile geldiklerini ifade ederek "Sizlerin var olan inançları bana güç veriyor. Her geçen gün ailemiz sizlerle birlikte büyüyor. Bizim için önemli olan hizmettir. Bizler çalışanın çalışmak isteyenin yanındayız. Artık hayali iş gerçekleştirdikleri yetmiyormuş gibi duyuyorum ki, AK Parti yönetime gelirse işinizden olacaksınız laflarıyla korkutuyorlarmış. Ayıptır, günahtır! Biz kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Hangi partiye oy verdi, kim ne kadar peşimizden koştu diye bakmayız. Öncelikle hepimiz insanız, hepimizin bir yuvası var. Hizmet edecek olan insanında her daim yanındayım. Kimsenin korkusu olmasın. Biz vatandaşımız kaderiyle oynamaya gelmiyoruz, Bayraklı'nın makus talihini değiştirmeye geliyoruz." dedi. Yeni üyeleri temsilen 50 kişiye takılan rozetlerin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek programa devam edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aydın Şengül İsmail Sarı Ak Parti Bayraklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title