Haberler

AK Parti Bayburt Milletvekili Ağbal Açıklaması

AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 1.5 milyon liralık yatırımla Bayburt Şehir Parkı'nda peyzaj uygulaması yapacağını bildiridi.

AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 1.5 milyon liralık yatırımla Bayburt Şehir Parkı'nda peyzaj uygulaması yapacağını bildiridi.

Ağbal, yaptığı yazılı açıklamada, Bayburt şehrinin güzelleşmesi ve yaşam alanlarının daha da geliştirilmesi için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten, kentin önemli sosyal yaşam alanı olan Şehir Parkı'na bir çalışma yapması konusunda talepte bulunduklarını belirtti.

Bu talep üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Bayburt Belediyesi yetkililerinin bir araya gelerek, bir proje çalışması yaptığını ifade eden Ağbal, şunları kaydetti:

"Çalışma neticesinde parkımızın silüetini tamamen değiştirecek yaklaşık 1.5 milyon lira maliyetli peyzaj projesinin uygulanmasına Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi kararı aldı. Proje kapsamında bin 200 metre yapay dere yapılacak. Projede, 2 bin 700 metrekare kilitli parke taşı, 3 bin 750 metrekare andezit bahçe bordürü, bin 300 metrekare vakumlu beton döşeme, 654 metrekare andezit büyük plaktaş, 60 metrekare küp taş, 265 metrekare de kayrak taşı kullanılacak. Ayrıca bu proje içerisinde 200 metrekare kafe, 36 adet kameriye, 180 metrekare alanda çocuk oyun parkı, 46 adet bank, 68 adet çöp kovası, 330 adet büyük ve küçük boy ağaç, 35 metre uzunluğunda pergola imalatı ve tuvalet bulunacaktır."

Ağbal, projenin yapımına da mevsimsel koşullar sebebiyle önümüzdeki yıla kalmaması için ağustos ayı içerisinde başlanacağını vurgulayarak, projenin işçilik dahil tüm maliyetinin Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını ifade etti.

Naci Ağbal, açıklamasında, Bayburt insanın sosyal alan, spor ve piknik alanı olarak yoğun kullandığı Şehir Parkı'nı daha da güzelleştirecek bu projeye yardım ve desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e ve Genel Sekreter Asım Balcı'ya, belediye meclis üyelerine ve Bayburt Belediye Başkanımız Mete Memiş'e, tüm teknik ekibe teşekkür etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Naci Ağbal Ak Parti Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title