Haberler

AK Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanı Daştan, Kongre Sürecini Değerlendirdi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan düzenlediği basın toplantısında 5. Olağan Kongre Hakkında değerlendirmelerde bulundu. Daştan "AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle; darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmiştir" dedi.

AK Partinin bütün başarısını, yol haritasını belirlediği Birinci Olağan, İkinci Olağan, Üçüncü Olağan, Dördüncü Olağan ve Birinci Olağanüstü Kongre Süreçlerinde ortaya koyduğunu, ilke, felsefe ve bunun üzerinden milletle imzaladığı sarsılmaz güvene dayalı sözleşme ile sağladığını anlatan Başkan Daştan, "AK Parti ülkemizin siyasi tarihine 'Yükseliş Dönemi' olarak kaydedilecek bu süreçte gayretli ve inançlı çalışmalarla birçok 'Yapılamaz' denilen icraatı gerçekleştirdi. Hayaller gerçek oldu. Ülkemizin ve insanımızın gelecek ümidini pekiştirdi. Memleketimizin çehresini değiştirdi. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemize ve insanımıza yakışır hamleler ortaya koydu. Başlatılan, bitirilen ve hala devam eden büyük projelerle insanımıza haklı bir özgüven kazandırdı. Ekonomimiz büyüdü, Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarlı ve güvenli bir ülke haline geldi. AK Parti ülkemizin karanlık bir döneminde milletimizin sinesinden milletimizin değeri olarak aydınlıklara ulaşmak için kurulmuştur. Bu nedenle; demokratik hayatımızın örnek partisi olmuştur. Siyaset yapma anlayışı, seçmenleri, üyeleri ve yöneticileriyle geliştirdiği iletişim modeli siyasi etkinliklerde ortaya koyduğu disiplin ve düzen ülkemizde ve tüm dünyada takdir edilmektedir. Bu felsefe siyasi hayatımızdan 'Ben Fikri'ni çıkartmış 'Biz, Ülkem ve Davam' anlayışını getirmiştir. Birinci Olağanüstü Büyük Kongremiz süreciyle, yapılışıyla ve sonucuyla bunun en mümtaz ve en yakın örneğidir" diye konuştu.

Gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Kongre takviminin 15 Eylül 2014 tarihinde başladığını anlatan Başkan Daştan daha sonra şunları kaydetti; "22 Şubat 2014 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile Büyük Kongreden önceki süreç tamamlanmış olacaktır. 5. Olağan Kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması köy ve mahalle delege seçimleridir. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşıdır. Bunun için delege seçimleri köy, mahalle ve beldelerimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımı ile mahallinde ve sandık konularak yapılacaktır.

Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile Tüzüğümüzde ve Yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilecektir.

İlimiz / İlçemizdeki delege seçimleri tüm köy ve mahallerimizde Ekim ayı içerisinde yapılacaktır. Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köy ve mahallerimizde atılmış olacaktır.

Daha sonra Kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında İlçe Kongreleri ve 22 Kasım 2014 - 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da İl Kongreleri gerçekleştirilecektir. Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir.

Bu kutlu yürüyüşte Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. " - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayburt Merkez Mustafa Daştan Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title