Haberler

AK Parti "Başkentçi" Adlı Sosyal Medya Kullanıcısını Arıyor

Güncelleme:

AK Parti'de 7 Haziran seçimleri öncesinde aday listelerinde sızmalara karşı üst düzey önlemler alınırken, "Başkentçi" rumuzlu Twitter hesabının kimin olduğuna yönelik inceleme başlatıldı.

AK Parti'de 7 Haziran seçimleri öncesinde aday listelerine sızma girişimi konusunda üst düzey önlemler alındı. Ayrıca partideki aday adaylarıyla ilgili en fazla bilgi paylaşımının yapıldığı 'Başkentçi' rumuzlu Twitter hesabının kimin olduğuna yönelik ise inceleme başlatıldı.

AK Parti'de 7 Haziran'da seçime girecek isimlerin belirlenmesi konusunda sona gelindi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilen, milletvekili adaylarının tespitine ilişkin Üst Kurul Toplantıları da önceki gün ve dün de sürdü.

Yeni Akit Gazetesi'nin haberine göre; Üst komisyon çalışması öncesi AK Parti'de yoğun güvenlik önlemi alındı. Komisyonun çalışmalarını yürüttüğü 9'uncu kat, adeta kozmik odaya dönüştürüldü.

ÖNCE BÖCEK ARAMASI SONRA TOPLANTI

Genel Merkez'de, haftalık rutin olarak yapılan "böcek" araması, üst komisyon öncesinde tüm binayı kapsayacak şekilde gerçekleştirildi ve çalışmalara bunun ardından başlandı. Özellikle Başbakan'ın makam odasının bulunduğu 8. katta haftalık düzenli olarak gerçekleştirilen "böcek araması"nın, bu sefer üst komisyon öncesinde yapıldığı belirtildi.

'BAŞKENTÇİ' İÇİN İNCELEME

Dinlemeye karşı alınan tedbirin yanı sıra, hesaplardan paylaşılan kulis bilgilerine karşı da tedbirler alındı. Partideki aday adaylarıyla ilgili en fazla bilgi paylaşımının yapıldığı twitter hesabı olan "Başkentçi"nin kim olduğuna yönelik partide bir inceleme yapılıyor.

İşte o sosyal medya hesabından paylaşılan bazı mesajlar:


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

En buyuk yalaka metiner bir zamanlar tayip erdogana agir kufurler ederdi ayni joleli danisman gibi demeki bunlarin en iyi kufuru edenler dostlari oluyor

72
2
yanıtYanıtla
TURKMobil-IOS:

KOPEKLERIN DUASI KABUL OLSA GOKTEN KEMIK YAGARMIS :D AK PARTI GUMBUR GUMBUR GELIYOR 7 HAZIRANDA GORUSELIM :D

12
35
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

artık birbirlerini yemeye başladılar niyemi bu iş bitti millet açlıktan işsizlikten kırılıyor bu millet 8 milyon akpli üyeye bakmak zorunda değil köylü sürünüyor aileler parçalanıyor herkes aklını başına toplayacak 17 25 sonları olacak

19
10
yanıtYanıtla
Necmi:

Merak uyandırmak için yapılan bir haber. Hmm bak bak akp den kimler seçilecekmiş. Aman kimse duymasın şişt sus. Kimsenin umrunda değil :)

26
3
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

ARANAN, ARAYAN dan Daha AKILLI ki Bulunmuyor diye düşünüyorum, sizce de öyle değil mi? ? ? ? ?

20
8
yanıtYanıtla
TCMobil-ANDROID:

Akp liler iyice paranoyak olmuş. Korkacak birşeyiniz mi var acaba..?

17
11
yanıtYanıtla
değişik bakışmobilWeb@haberler.com:

Kimileri yazar hemen kesin paralelcidir diye. Eskiden herşeyi ergenokuncular yapardı sonra balyozcular yapıyor denildi. Şimdi paralelci deniliyor. Cumhurbaşkanımız devleti yamyamlar yıkmak istiyor dese çoğu paralelcileri değil yamyamları konuşur.

21
1
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

Ülkemizde daha BİR TWITTER hesabının kime ait olduğunu bulamıyor. . . . . . . Sayın Erdoğan ve diğer devlet yetkililerinin ifadelerine göre; Erdoğan ve ailesi dinleniyor, Dışişleri Makamındaki gizli toplantı dinleniyor, MİT Müsteşarı dinleniyor, Devletin önemli makamlarına dinleme cihazı konuluyor, vatandaşlar dinleniyor, kısaca herkes ve her yer dinleniyor. . . . Ama devletimizin yetkilileri bu TWITTER hesabının kime ait olduğunu bulamıyor. . . . ACABA BAŞARIYA SAHİP ÇIKAN YETKİLİLER, BAŞARISIZLI KARŞISINDA NEDEN SUSUYORLAR. . . . . . Lütfen ortadaki BAŞARISIZLIĞA da artık sahip çıkan biri bulunsun. . . . .

21
1
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

ulan başkent ci yeni şafak ne ariyonuz koyun akpliler

18
3
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Bunlarin her tarafi sizmaya basladi gemi su aliyor galiba ......desene hepsi bogulsun..

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title