Haberler

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, “Halkımızın seçimlerde Bartın ve Bartın’ın geleceği için hazırladığımız projeleri onaylayacaklarına güvencemiz tamdır” dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Halkımızın seçimlerde Bartın ve Bartın'ın geleceği için hazırladığımız projeleri onaylayacaklarına güvencemiz tamdır" dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay seçim çalışmaları çerçevesinde Bartın Belediyesive Rimaks Tekstil Fabrikasını ziyaret etti.

Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay'a ziyaretinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Belediye Meclis Üyesi adayları Hasan Fırıncı, Ferruh Harçvuran, Cahit Kemik, İlker Camcı, Hasan Özdemir, Emrah Ulupınar, Sanem Çöme, Canan Çavuşoğlu, Zeliha Kışlabayrak ve Mustafa Zengin eşlik etti. Kalay ilk olarak Bartın Belediyesi'ne gitti. Belediye kapısında Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin tarafından karşılanan Kalay daha sonra belediye personeli ziyaret etti. Kalay çalışan personele proje kitapçığı dağıtıp, kolaylıklar diledi. Kalay ve beraberindekiler daha sonra Kozcağız yolunda bulunan Rimaks Tekstil Fabrikasını ziyaret ederek, Fabrika Müdüründen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kalay daha sonra işçileri yemekhanede ziyaret ederek, yeni bir Bartın için destek istedi.

Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay yaptığı açıklamada, "Bizi eleştirenlerin projeleri ile ortaya çıkmalarını isterdik. İnsanlarımızda bunlar üzerinden karar versin. Su, kanalizasyon, hava kirliliği, çöp sorununa ilişkin projeleri biz 1 yıl içinde bitireceğiz. Aynı şekilde Bartın İl Özel İdaresi hesaplarında bekleyen TOKİ Köprüsü de 1 yıl içerisinde bitirilmiş olacaktır. Bartın'ı marka şehir yapmak projelerimizi kısa sürede bitirmiş olacağız. Belki bunların dışında daha da projeler gerçekleştireceğiz. Bartın'ın su, çöp, hava kirliliği, trafik gibi ana problemlerini çözmek adına şehircilik plancısı arkadaşlarımızı İstanbul'dan getirerek çözümler konusunda tespitlerde bulunduk. İmar problemleriyle ilgilide Bartın'da adımlar atılamadı. Hemşerilerimizde bizim çözüm getiren projelerimizi benimsediler. Bartın'da 2 yıldır doğalgaz çalışmaları yapılıyor ve 2 yıldır sadece yüzde 10 civarında doğalgaz dağıtıldı. Bu sorunu da çözeceğiz. Bartın büyüyemiyor. Şehir merkezi sıkışmış durumdadır. Biz Bartın'ı üniversite ile beraber bir marka haline getirmek istiyoruz. Her yıl 2-3 bin öğrenci Bartın'a geliyor. Şuan 60 bin civarında olan nüfusumuz 100 bine yaklaşıyor. 100 bin nüfuslu bir Bartın için gerekli alt yapıyı oluşturmamız gereklidir. Bu noktada yeni imar alanları ve konut alanları ile Bartın'ı büyütmemiz gereklidir. İmarla ilgili ciddi problemler olduğunu biliyoruz. Tüm bunlara çözüm getirecek partinin de AK Parti olacağını ben buradan taahhüt ediyorum. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Kalay Hasan Özdemir Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title