Haberler

AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kürsü konuşma. AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kürsü konuşma. AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı.Balkonuk Center Aktivite ve Organizasyon Merkezi'nde düzenlenen tanıtım toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, yeni dönemde Balıkesir'i temsil edecek 8 milletvekilli adayının millete hizmet etmek için hazır olduklarını belirtti.AK Partili milletvekillerinin partinin çıkarları için değil ülkenin çıkarları için çalıştıklarını vurgulayan Orkan, şunları kaydetti: "Bu kadro makam ve ikbal hırsı ile yola çıkmış değil. Milletin uğruna milletin yoluna baş koymuş bir kadrodur. Her zaman milletimizin hizmetine baş koymuş kadrolardır. Ülkemizin her karış toprağında milletlin ve kadroların imzası vardır. Milletimizde kimin yanında olacağını iyi bilir. Bizler biliyoruz ki ancak istikrar içinde büyüyen bir Türkiye 2023 hedeflerine ulaşabilir. Sayın başbakanımızın açıkladığı seçim beyannamesinin ülkemiz, milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz."Konuşmasında Başkanlık Sistemi'ne vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise, 2015 Genel Seçimlerinde 2011 ve 2014'te yapılan seçimlerden daha fazla oy alarak yine tek başlarına iktidarda olacaklarını söyledi.Yeni kurulacak meclisin aynı zamanda yeni anayasayı yapabilecek bir meclis olabileceğine dikkati çeken Uğur, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Başkanlık sistemi Cumhuriyet rejimi ile ilgili değildir. Başkanlık sistemi bir siyasal sistemdir. Dolayısıyla talebimiz sadece sistem değişikliğidir. Bu sistem bu çağa, bu dinamiğe, bu ihtiyaçlara, büyümeye engeldir. Bu sistem engellidir. Engelli bir sistem ancak engelli bir hayatın garantisi olabilir. Bu sistem ülkeyi yönetenlere de vatandaşa da ayak bağıdır. Böyle devam ederse her gün yeni bir engel ile karşılaşır, bunu kaldırmak için vakit kaybetmeye devam ederiz. Geçmişte sürekli koalisyonlar üreten, yöneticileri birbirine düşürüp sık sık hükümet değiştirmeye zorlayan bir sistemdir. Bütün Cumhurbaşkanları ve başbakanlar bu sistem yüzünden kavga etmişlerdir. En son yaşadığımız Sezer, Ecevit kavgası en açık örnektir. Bu kavgada herkesle beraber ülkemiz de kaybetmiştir."Konuşmasında paralel yapıya değinen Uğur, "Bir gazete var yayın organı. Saman Gazetesi diyorum ben ona. Ne diyor Saman Gazetesi 'Tek çare HDP'. Yani üç ay önce tek çare CHP diyordu şimdi HDP. ya kardeşim tek çare AK Parti, AK Parti iktidarı" dedi.Konuşmaların ardından milletvekili adayları birer konuşma yaparak kendilerini tanıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Edip Uğur Balıkesir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title