Haberler

AK Parti'li Öyüş, Söke'de İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, Söke'de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

AK Pari Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, Söke'de eşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, Pekdemir Çiftliği'nin Söke mağazası açılışına katılımında sonra belirlenen ziyaret programını gerçekleştirdi. Milletvekili Semiha Öyüş, Ak Parti Söke Belediye Başkan Adayı Metin Yavuz başta olmak üzere aday adayları Haldun Işıklı ve Şule Tuntaş, Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz ve partilileri ile ilk olarak Konak Mahalle Muhtarlığı ziyaret edildi. Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş Konak Mahalle Muhtarlığı ziyaretinde; "Söke'ye geldiğim ilk günlerden bu yana hep Kentsel Dönüşüme en fazla ihtiyaç duyulan ilçemizin Söke olduğunu söylerim. İnşallah yerel iktidarı, Ak Parti iktidarı ile buluşturduğumuzda bunu Belediye Başkanımız ile gerçekleştiririz" dedi.

Öyüş ve beraberindeki heyet Konak Mahalle Muhtarı Galip Hanaylı'dan mahallesinin sorunları ile ilgili bilgi aldı, destek istedi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ve beraberindeki heyet ile muhtarlıktan sonra Konak Mahallesi'nin 99 yaşındaki sakinlerinden Fatma Güleç'i evinde ziyaret etti. Semiha Öyüş'ün Söke ziyaret programında Atatürk Mahalle Muhtarlığı, esnaf ziyaretleri, Bağarası Beldesi ve Kisir Köyü ziyareti yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Konak Aydın Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title