Haberler

AK Parti Aydın İl Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, vatandaşlarla bayramlaştı.

Öğretmenevinde düzenlenen programda, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz, vatandaşlarla tek tek tokalaşıp bayramlarını kutladı.

Burada bir konuşma yapan milletvekili Savaş, herkesin bayramını kutladığını belirterek, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini dile getirdi.

Hep beraber çalışılması gerektiğine dikkati çeken Savaş, "Yeni dönemde gönül kazanmanın yollarını aramak zorundayız. Başka alternatifimiz yok. Samimi, içten olacağız. Hesabi olmayacağız. Hasbi olacağız. Arkamıza bakmayacağız. Dedikodulara kulak tıkayacağız. Hedef daha güçlü, daha büyük Türkiye'ye doğru ilerlemek. Çünkü ülkenin kaderi ile AK Parti'nin kaderi özdeşleşmiş durumda. Başka alternatif yok. Omuzlarımızdaki yük ve sorumluluk ağır. Bunun sorumluluğuyla çalışacağız. Parti güçlü olursa, hükümet güçlü olur." diye konuştu.

Erdem ise her yıl Ortadoğu başta olmak üzere Müslümanların buruk bir bayram süreci geçirdiğini, bütün tehlikelere karşı birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Milletvekili Öz de halk oylaması süresince Aydın il teşkilatının çok çalıştığını vurgulayarak, 2019 hedeflerine ulaşmak için daha çok gayret gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Öz, "15 Temmuzdaki işgal girişimine AK Parti ile birlikte milletimiz ciddi bir mücadele verdi." dedi.

Programa, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Abdurrahman Öz Mustafa Savaş Ak Parti Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title