Haberler

AK Parti Aydın'da Seferberlik İlan Etti

Aydın’da AK Parti 7 Haziran genel seçimleri öncesi adeta seferberlik ilan etti.

Aydın'da AK Parti 7 Haziran genel seçimleri öncesi adeta seferberlik ilan etti. Ak Parti Aydın'da kapı kapı dolaşıp 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor. Dün gece Mesudiye Mahallesi'nde ev ziyaretleri yapan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Özcan Petekkaya 7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye için hayati önem taşıdığını anlattı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun direktifleri ve Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'in talimatı ile Ak Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Özcan Petekkaya öncülüğünde partililer Mesudiye Mahallesi'nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 7 Haziran genel seçimlerinin hayati önem taşıdığını belirten AK Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Özcan Petekkaya, "7 Haziran seçimi, seçimlerin merkezidir. Devletlerin tarihlerinde birçok seçimler ve önemli günler olur ama 7 Haziran, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir dönüm noktasıdır. Bu seçime kadar çok seçimler kazandık ancak bu seçim, bütün o seçimlerin üzerindedir. Bu seçimin sonuçlarına göre; ya özgür, refah seviyesini yükseltmiş, bölgesinde etkin, kendine güvenen ve tarihteki önemli rollerini tekrar üstlenen bir ülke olacağız veya yine bu seçimin sonuçlarına bağlı olarak diğer ülkelerin güdümünde, yokluğun ve yoksulluğun baş sorun olduğu, güvensiz ve iddiasız bir ülke olacağız. Milletimizin bu hassasiyetleri gözeten, sağduyulu bir tavırla bu seçimde de doğru tercihlerde bulunacağından kuşkum yok" dedi.

Türkiye'nin şu anda kabuk değiştirdiğini, dolayısıyla yeni Türkiye adı altında hakikaten yeni bir Türkiye inşa edileceğini ifade eden Özcan Petekkaya, ziyarette yaptığı konuşmada "Darbe anayasasını değiştirmek, Yeni Türkiye'nin inşasını sağlamak ve başkanlık sisteminin tesis edilebilmesi maksadıyla bu seçimde 400 milletvekili çıkarmamız gerekiyor. Bunun için önümüzdeki milletvekilliği seçimi hem ülkemiz hem de Aydınımız için çok önemlidir. Güçlü Türkiye'nin oluşması için yeni bir anayasaya ve güçlü bir iktidara ihtiyaç vardır. Seçimin Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Mesudiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title