Haberler

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı'ndan Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, ilçe mahalle başkanları ve yöneticileri Samsun Adliyesi’ne giderek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, ilçe mahalle başkanları ve yöneticileri Samsun Adliyesi'ne giderek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 ve 19 Ocak tarihlerinde yaptığı konuşmalarında TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyusunda bulunan partililer CHP liderinin ifadelerinin cezalandırılmasını istedi.

Ak Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin adliye çıkışında yaptığı açıklamada, geçen haftalarda AK Parti Atakum Teşkilatı'ndan 245 kişinin adliyeye giderek suç duyusunda bulunduğunu, bugün ise mahalle yönetimlerinden oluşan 116 kişinin daha suç duyusunda bulunduğunu belirtti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi ahlaktan uzak bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ağır hakaretlerde bulunduğunu öne süren Şahin, "CHP lideri bir siyasi parti liderine asla yakışmayacak bir üslup içerisindedir. Öyle ki ülkesinin Cumhurbaşkanı'na hakaret etmekten çekinmemektedir. Bu anlamda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmekten çekinmeyen Kılıçdaroğlu hakkında biz de suç duyurusunda bulunmaktan çekinmiyoruz. Bu anlamda ilk etapta Atakum ilçesinden 400'e yakın partilimiz adliyeye giderek suç duyurusunda bulunmuştur. Kılıçdaroğlu'nun yargı önüne çıkarak cezalandırılmasını istiyoruz. Bu isteğimiz yerine gelene kadar da suç duyurusunda bulunmaya devam edeceğiz. Ülkesini seven herkesi Cumhurbaşkanı'na sahip çıkmaya ve Kılıçdaroğlu'na suç duyusunda bulunmaya davet ediyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Samsun Adliyesi AK Parti Atakum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title