Haberler

AK Parti Artuklu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Mardin'de AK Parti Artuklu İlçe Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

Mardin İl Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ülkenin zor zamanlardan geçtiğini söyleyen Miroğlu, "Aslında her geçen gün Türkiye'nin ne kadar güçlü bir ülke ne kadar güçlü bir devlet olduğunun farkına varıyoruz. Çeşitli tecrübelerle hayatta karşılaştığımız bir çok sorun ve meselelere rağmen Türkiye, her geçen gün bütün meselelerini bütün problemlerini halledecek bir ülke olduğunu gösteriyor" dedi.

Miroğlu, açıklamasında, "Geçen hafta hendek zulmünden kaçan ailerle birlikte oldum. Bu geçici süreç içerisinde rahat bir şekilde yaşayabilmeleri için hükümetimizin ortaya koyduğu programlar ve bu programların devam etmesi için bakanlarımız bölgeye gelecekler. Belki her hafta bir bakanımız, sadece Mardin'i değil, Doğu ve Güneydoğu'da hendek zulmünün olduğu yerleri ziyaret edecekler. Hükümetimiz, sosyal ve siyasal tedbirleri hayata geçirmeye çalışacaktır" ifadelerine yer verdi.

Miroğlu, Cizre, Sur, Nusaybin, Silopi ve Dargeçit'in yeniden inşa edilmesi sürecinin söz konusu olduğunu ve bölgenin tarihi dokusuna uygun bir inşa olacağını söyledi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ise, huzur ve güvenin tesis edilebilmesi için herkesin çaba göstermesi gerektiğini söyledi.

Toplantıda Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş de bir konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Politika

Orhan Miroğlu AK Parti Türkiye Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title