Haberler

AK Parti Ardahan İl Başkanı Demirci Açıklaması

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, "Yaklaşık bir ay önce bu görevi aldım. Bu görevi alırken söylemiştim, 'biz hizmet edeceğiz" dedi.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, "Yaklaşık bir ay önce bu görevi aldım. Bu görevi alırken söylemiştim, 'biz hizmet edeceğiz" dedi.

Demirci, düzenlediği basın toplantısında, Ardahan'a önemli yatırımların olduğunu, olmaya da devam edeceğini belirtti.

Hükümet olarak Ardahan'a pozitif ayrımcılık yapıldığını ifade eden Demirci, şunları söyledi:

"Yaklaşık bir ay önce bu görevi aldım. Bu görevi alırken söylemiştim, 'Biz hizmet edeceğiz'. Posof ilçemize meslek yüksekokulunun açılması kesinleşti. Çünkü, bu ilçemizde özellikle arıcılık önemli bir potansiyel. Bu açıdan yüksekokul önemlidir. Önceki gün sağlık camiamıza beş adet son model ve modern ambulans kazandırdık. Bizim için sağlık olmazsa olmazımız. Ulaşımda yatırımlarımız sürüyor, sürecek. Başbakanımızın Ardahan'a gelmesi için çalışmalarımız sürüyor. Bizi Karadeniz'e bağlayacak olan Sahara ve Posof ilçemiz aracılığıyla da Gürcistan'a bağlayacak olan Ilgar Dağı tünelleri için çalışmalar tam hız sürüyor. İnşallah bu tüneller konusundaki gelişmeyi ve müjdeyi buraya, yani Ardahan'a gelecek olan Başbakanımız aracılığıyla vermek istiyoruz."

Eğitime önemli yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Demirci, "Şu an eğitim konusunda çok iyi bir noktadayız. Fiziki olarak son derece iyi bir konumdayız. Sınıf mevcutlarımız birçok ile göre, daha doğrusu Türkiye ortalamasının çok üstünde, kolej konumunda. Öğretmen sirkülasyonu konusunda da önemli bir mesafe katettik, en azında gelen öğretmen sayısı gidenden çok daha fazla. Çünkü bölgenin bu genel bir sorunudur. Öğretmenin burada durması için çalışmalarımız maddi ve manevi olarak sürüyor" diye konuştu.

Ardahan'da ayrıca çağrı merkezinin kurulması için gerekli çalışmaları başlattıklarını anlatan Demirci, kapanma sürecine giren Ardahan Asker Hastanesi personelinin de Ardahan'da kalması için çalışmalarının olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Ardahan Posof Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title