Haberler

AK Parti Araban İlçe Teşkilatı 1 Kasım Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ile Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 1 Kasım seçimlerinde yapılacakları anlattı.

AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ile Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 1 Kasım seçimlerinde yapılacakları anlattı.

AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, 1 Kasım seçimi öncesinde ilçe başkanlığınca yürütülen çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. 2 Kasım sabahında Türkiye'nin yeniden AK Parti iktidarına uyanacağını söyleyen Kasney,"1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yeniden tek başına iktidara geleceğiz. 7 Haziran seçimleri geride kaldı. 1 Kasım seçimlerinde partimizi tek başına iktidara getirmek için gece ve gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 1 Kasım seçimlerinde herkes sandık başına gidip oyunu kullanacak"dedi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de yaptığı konuşmada, ilk günkü aşk ve heyecanı yaşıyor olmaktan duygulandığını dile getirerek " 1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kaldı. Bu günden itibaren çalışmalarımızı hızlandıracağız, gece ve gündüz durmadan çalışıp yine partimizi tek başına iktidara taşıyacağız. 7 Haziran seçimlerinde bazı seçmenlerimiz nasıl olsa AK Parti yine kazanır ve tek başına iktidar olur diyerek oy kullanmak için sandık başına gitmedi. Bu seçimde geçen seçim gibi yapmayacağız, uyumayacağız, hasta olmayacağız, gece ve gündüz demeden partimiz için, Türkiye'nin geleceği için durmadan, yorulmadan çalışacağız nerede ne oyumuz varsa hepsini sandık başına getirip oylarını kullandıracağız. 1 Kasım günü hasta bile olmayacağız. 1 Kasım günü Türkiye'nin kader günüdür"diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Ak Parti Türkiye Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title