Haberler

AK Parti Antalya Milletvekili Köse Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Serik ile Aksu ilçelerinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Serik ile Aksu ilçelerinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Ak Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Serik'te muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Köse, amaçlarının vatandaşa daha iyi hizmet götürmek olduğunu belirtti.

Köse, beklentileri dinleyip yatırımları buna göre planlamak istediklerinin altını çizdi.

Milletvekili Köse, daha sonra Aksu'daki muhtarlar buluşmasında yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız, atalarından kalmış arazilerinin tapularını 2B Yasası ile aldı. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, seçimden önce şehrimizde düzenlediği mitingde, 2B ile ilgili vatandaşların beklentilerinin olduğunu ve bu yönde bir çalışma yapılacağının sözünü vermişti. 2B'de hak kaybına uğrayanların kayıplarının telafi edilmesi, ödemelerin yılda bir kez yapılması gibi konularda çalışmalarımız var. 2B arazilerinin en yoğun bulunduğu Aksu ilçemizde umarım, vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayabiliriz."

"Bizler, sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız" ifadesini kullanan Köse, şöyle devam etti:

"Seçim döneminde oy almak için vaatlerde bulunan siyasetçilerden olmadık. Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermeyiz. Vatandaşın bize verdiği yetkiyi, elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince hizmet üreterek, yatırım yaparak kullanıyoruz."

Muhtarlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ise kendileriyle bir araya geldiği için Köse'ye teşekkür etti.

Köse'nin talepleri tek tek not aldığı toplantılara, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli de katıldı.

Kaynak: AA / Politika

AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title