Haberler

AK Parti Antalya Milletvekili Çelik, Halkla Buluştu

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Kepez ilçesinde bazı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Kepez ilçesinde bazı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi.

Çelik, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyesi Başkan Vekili Serhat Demir ve mahalle koordinatörleriyle Sütçüler, Teomanpaşa, Göksu, Baraj ve Beşkonaklar mahallelerini ziyaret etti.

Bu mahallelerde vatandaşla bir araya gelen Çelik ile beraberindekiler, bir süre görüştü.

İl Başkanı Sümer, yaptığı açıklamada, seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da ziyaretlere devam ettiklerini belirterek, görevlerinin halkın sorunlarını dinlemek olduğunu vurguladı.

Vatandaşla sürekli bir araya geldiklerini anımsatan Sümer, "Bu yüzden bu görevlerdeyiz. Gittiğimiz her yerden tekrar çağrılıyoruz, bu bizleri çok sevindiriyor. 'Neden bizim sokağımıza, neden bizim mahallemize gelmiyorsunuz' diyerek davetler alıyoruz. AK Parti halkımızın partisidir ve halkımızın kendini bulduğu bir partidir" ifadesini kullandı.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı İşeri de vatandaşla birebir görüşme yaptıklarını, ilçede bulunan 66 mahalle başkanı ve yönetimini ziyaret edeceklerini belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Sena Nur Çelik Rıza Sümer Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title