Haberler

AK Parti Antalya Milletvekili Badak Açıklaması

"Türkiye'nin tarımsal alanda milli gelirini artıracak çalışmalar yapmalıyız"

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, ülkenin tarımsal alanda milli gelirini artıracak çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Kumluca Belediyesini ziyaret eden Badak, ilçede yapılması planlanan hizmetlerin ekonomiye uzun yıllar katkı sağlayacak projeler olduğunu belirtti.

Tarımsal üretim konusunda Türkiye'nin dünya ülkeleri arasında kendi kendine yetebilen ender ülkeler arasında olduğunu ifade eden Badak, "Gerçekten yapılması gerekenler, hazırladığınız projeler, çok güzel projeler. Bu projelerin özellikle tarıma sağlayacağı katkılar göz önüne alındığında, bir an önce faaliyete geçilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Badak, Türkiye'nin tarımsal alanda milli gelirini artıracak çalışmalar yapmak gerektiğini vurguladı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Projeleri hakkında detaylı bilgi veren Çetinkaya, yerel seçimler öncesinde sulama suyu sorununun çözümü için söz verdiklerini, bu sözle şehir merkezi dışında mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında var olan verimli toprakları tarıma kazandırmayı amaçladıklarını dile getirdi.

İlçede yapılmasını planladıkları gölet projeleri de olduğunu anlatan Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Bunlardan ikisi yapıldı ve hizmet veriyor. Ancak geriye kalan 9, 10 gölet projemizi de hayata geçirebilirsek, yılın 8, 9 ayı tarım üretimi gerçekleştirdiğimiz ilçemizde 12 ay sürekli tarımsal üretim yapmış olacağız. Bu da bölgemizin kaderini bir kez daha değiştirecek ve ilçemizin tarım konusunda sahip olduğu önemini artıracaktır. Tekirova-Kumluca ve Finike arası bölünmüş yolunun bir an önce tamamlanması için de yardım bekliyoruz."

Ziyarette, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri hazır bulundu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

ak parti kumluca türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title