Haberler

AK Parti Antalya'da Bayramlaşma

AK Parti Antalya il yönetimi tarafından milletvekilleri, yöneticiler, vatandaşlar ve partililerin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ak Parti Antalya il yönetimi tarafından milletvekilleri, yöneticiler, vatandaşlar ve partililerin katılımı ile bayramlaşma töreni düzenlendi.

İl Başkanlığında düzenlenen törene, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, İbrahim Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar, İl Başkanı Rıza Sümer ile ilçe, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma öncesi parti toplantı salonunda konuşan İl Başkanı Rıza Sümer, birlik, beraberlik, paylaşmanın en yükseklerde olduğu Ramazan ayını geride bırakarak, bayrama ulaştıklarını söyledi.

"Kardeşlerimizin yanındayız"

Ramazan ayı boyunca 15 bin aileyi ziyaret ettiklerini aktaran Sümer, "Hastalarımız, yaşlılarımızı, gazilerimizi ziyaret ettik. Sadece Antalya ile çalışmakla kalmadık, Ağrı ilimizde bizi kardeş şehir ilan etti. Aynı çalışmaları Ağrı'da da gerçekleştirdik. Onlarla kardeşlik köprüsü oluşturduk. Bu Ramazan Antalya teşkilatı için verimli oldu. Biz çalışmakla mükellefiz. Bayramlar bir nimet olmasının yanı sıra birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için önemli bir fırsat. Farklı sıkıntılar içinde olan kardeşlerimiz de var. Bizim kadar şanslı olmayan Müslüman ülkeler var. Bu durumlar sevincimizi gölgeliyor. Ama onlar asla yalnız değiller" diye konuştu.

Türkiye'de bayram sevincinin terör saldırıları ile gölgelendiğini dile getiren Sümer, " Teröre karşı kahramanca mücadele eden, asker ve polisimiz Ramazan ayında da şehitler verdi. Tüm şehitlerimize rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bayramın tüm hanelere, İslam dünyasına ve insanlığa huzur, saadet ve selamet getirmesini diliyorum" dedi.

"AK Parti yapmacık değil"

Milletvekili Mustafa Köse ise, AK Parti'nin evleri olduğunu belirterek, Ramazan ayında teşkilatın 30 bin kişiyi ziyaret edip, hayır dualarını aldıklarını kaydetti.

Bu ziyaretlerin özveriyle, aşkla yapılabileceğini, parayla pulla yapılamayacağını dile getiren Köse, " Memleket sevdanız varsa, içinizde bir aşk varsa, hizmet etme niyetiniz varsa ancak öyle yapılabilir. Seçim var diye çalışmıyoruz. Ortada seçim falan yok ama teşkilatımız vatandaşla iç içe. Bunlar yapmacık olmuyor. Yapmacık yapmaya kalkarsanız bir siyasi parti verdiği iftarlara benzer. Antalya'mızda bir ilçemizde iftar veriyorlar, iftara iki saat kala yemeği dağıtmaya başlıyorlar. Bu milletin değerleri ile alakanız yok mu? İftara iki saat kala yemek mi dağıtılır. Ondan sonra biz neden iktidara gelemiyoruz diye sorarsınız, düşünürsünüz. Cevap sorunun içinde var. Siz bu milletin değerleri ile barışık olacaksınız. Milletin derdi ile dertleneceksiniz ondan sonra iktidara talip olacaksınız. İşte AK Parti'nin sırrı burada."

"Seçimden seçime kapı çalmıyoruz"

AK Parti'nin milletin bağrından çıktığını vurgulayan Köse, "Biz sofraya oturduğumuz zaman samimiyetle oturuyoruz. Bunu siyaset olsun diye yapmıyoruz. Seçimden seçime kapı çalmıyoruz. Bu milleti kandıramazsınız. Bu millet samimi olup olmadığını gözünün içine bakarak anlıyor. Millet lidere bakıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideriniz varsa, millette sizin arkanızdan yürüyor. Yapacak çok işimiz var. Daha çok çalışmamız lazım. Suriyeli kardeşlerimize yarım ettik. Nerede mazlum varsa yardım elimizi uzattık. Bu hayırlarla Allah'ın yardımı bizimle birlikte oluyor. Biz elimizden geldiğince safları sık tutacağız. Bayram vesilesi ile değerlerimize daha çok sahip çıkacağız. Büyük küçük bayram coşkusunu yaşayacağız. Bütün meselelere müzahir oluyoruz, çözmek için çalışıyoruz. Teşkilatlar millete devlet arasında köprü oluyor" ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Hüseyin Samani, İl Başkanı Rıza Sümer'in bayramın ilk günü öğle saatlerinde düzenlediği bayramlaşma programına gösterilen aşırı ilgiden büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayan Samani, "Son dönemdeki açılımları en iyi Anlayan kentlerinden biri Antalya'dır. Milletin derdi ile dertlenmeyenler bunu anlayamazlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım milletin derdi ile dertlendiği için milletin önünü açmak için bu dış politikayı hayata geçiriyorlar. Antalya geçen dönem nasıldı şimdi nasıl. Fotoğraf ortada. Büyün belediye başkanlarımız el birliği içinde çalışıyor. Biz bir aileyiz. Hepimiz kardeş gibiyiz.Ayrımız gayrımız yok " dedi.

Milletvekili İbrahim Aydın da, milletvekili olarak ilk bayramlaşma törenine katıldığını söyledi.

Birlik ve beraberlik içinde olunduğu sürece büyük işler yapılabileceğini ifade eden Aydın, milletin desteği ile çok güzel hizmetler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından parti bahçesine kurulan platformda bayramlaşma gerçekleştirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Samani Mustafa Köse AK Parti Antalya Yerel Haberler

title