Haberler

AK Parti Ankara Milletvekili Yılmaz, Çubuk'ta

ANKARA (AA) – AK Parti Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Çubuk'ta Türkiye İş Kurumu desteğiyle belediye tarafından açılan meslek edindirme kurslarında incelemede bulundu.

ANKARA (AA) – AK Parti Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Çubuk'ta Türkiye İş Kurumu desteğiyle belediye tarafından açılan meslek edindirme kurslarında incelemede bulundu.

Atatürk Mahallesi Kurbantepe'de bulunan Bilgi Evi'ne gelen Yılmaz, ilçe belediyesi desteğiyle kadınlara yönelik olarak açılan meslek edindirme kurslarını ziyaret ederek Belediye Başkanı Tuncay Acehan'dan bilgi aldı.

Yılmaz, yaptığı konuşmada milletvekili seçilmesine rağmen hizmete başlayamamasının üzüntüsünü yaşadığını, yerel yönetimlerde de hizmet için güçlü bir iktidarın şart olduğuna dikkat çekti.

7 Haziran seçimlerinin güçlü iktidarı sağlamaması nedeniyle yerelde de hizmet sıkıntıları yaşandığını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"2002 yılında nasıl bir Türkiye vardı, AK Parti geldikten sonra nasıl bir Türkiye oldu ' Bunu bir düşünün. Türkiye'de sağlık, ulaşım, eğitim, ekonomi neydi, ne oldu ' Bunları bir düşünün, sandığa giderken de ona göre karar verin. Koalisyonla hükümet kurulamadı. Hükümet kurulamayınca da meclis çalışmalarında hiçbir karar alınamadı ve şu anda ekonomi tersine doğru gidiyor. Muhalefet partileri hem hükümete girmiyorlar, hem hükümetin ortağı olmuyorlar hem de AK Parti'yi suçluyorlar" dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise TBMM'de bir hemşehrilerinin olmasının ilçeye hizmet anlamında ellerini güçlendirdiğini belirterek 1 Kasım seçimlerinde de Ayhan Yılmaz'ı Meclis'e taşımayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Ayhan Enver Yılmaz Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title