Haberler

AK Parti Ankara Milletvekili Erdöl Açıklaması

AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, "Biz Türkiye'de bir başarı yakaladıysak son 10-12 yılda, önce Allah'ın sonra da Tayyip Erdoğan'ın liderliği sayesindedir. Biz onu feda etmeyeceğiz, edemeyiz. Onu feda etmek demek bu ülkeyi feda etmek anlamına gelir. Asla ve asla biz bu 2023 hedefimizden, yürüyüşümüzden taviz vermeyeceğiz" dedi.

Çubuk'ta Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Erdöl, kendilerinin lafa değil, icraata baktıklarını söyleyerek, yapılan hizmetlerin inkar edilmesinin doğru bir hareket olmadığını belirtti.

Her insanın hatasının olabileceğini ifade eden Erdöl, şunları kaydetti:

"Bugün Türkiye'de yapılanları inkar etmek doğru değildir. Hiç bunları görmeyip; işte üzümün sapı, armudun sapı, üzümün küpü demeye başladığımız zaman, her insanda hata bulabiliriz. Partimizin temel kaidelerindendir. Kim ne yaptıysa hesabını sonuna kadar verir. Ancak hukuk çerçevesinde verir. Bu hatalıdır, atın bunu hapse demeye kimsenin hakkı yoktur. Hukuk devleti kapsamında her şey yapılacaktır. Ama bizim yapmamız gereken esasında önemli projeleri, yapılan şeyleri de milletimize anlatmaktır. Bu Çubuk'un yolundan gidilip gelinmezdi. Benden iyi bilmeniz lazım bunu. Bunları hep AK Parti yaptı. Bunu görmek istemediğiniz zaman görmeyebilirsiniz. Bunları görmek istemeyen görmeyebilir. İbn-i Sina diyor ki, Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz"

Başörtülü öğretmen, devlet memuru, doktor ve hemşirelerin rahatça işlerini yapabildiğine işaret eden Erdöl, "Başını örten örtüyor, açan açıyor. Kimse kimseye karışmıyor. Örtülüler de kız kardeşimiz, örtüsüzler de kız kardeşimiz. Yani bu manada memlekete huzur geldi. İnsanlar okudukları okulun diplomalarını sadece duvara asmak için değil bir iş yapmak için kullanmaya başladı. Bakınız isteyen ailelerin çocuklarına okullarımızda Kur'an-ı Kerim dersleri, Siyer-i Nebi Peygamberimizin hayatı verilmeye başladı. İmam Hatip Okullarının, ortaokulları açıldı. Şimdi bunlardan dini hassasiyeti olan cemaatlerin mutlu olması gerekmez miydi? Peki hani bundan mutlu olduklarını söyleyen insanlar. Yani dini hassasiyeti olan insanlar bunların peşinde değilmiş" diye konuştu.

Ak Parti'nin 2023 hedeflerinden ve yürüyüşlerinden taviz vermeyeceklerini anlatan Erdöl, sözlerine şöyle devam etti:

"Başka gideceğimiz bir ülke yok. Bizim ülkemiz burası. Bizim başka ülkelerde yaşamaya niyetimiz de yok. Biz buralıyız, burada doğduk, burada doyduk, burada büyüyeceğiz ve burada öleceğiz. O zaman bizim bu ülkenin değerlerine de sahip çıkmamız lazım. Seçim bölgesine gidemeyip oy kullanamayan bir partinin liderine mi bu ülkeyi teslim edeceğiz. Kağıthane seçmeni, Kağıthane demesini beceremeyip kağıttepe diyen biri olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mı bu ülkeyi teslim edeceğiz. Kılıçdaroğlu'nun ne yaptığına bakalım. En büyük başarısı, SSK Genel Müdürlüğü ve bir müddette BAĞKUR Genel Müdürlüğüdür. Oradaki başarısızlıklarını da hepimiz biliyoruz. SSK'yı da BAĞKUR'u da batıran kişi olarak geçiyor tarihte. Biz Türkiye'de bir başarı yakaladıysak son 10-12 yılda, önce Allah'ın sonra Tayyip Erdoğan'ın liderliği sayesindedir. Biz onu feda etmeyeceğiz, edemeyiz. Onu feda etmek bu ülkeyi feda etmek anlamına gelir. Asla ve asla biz bu 2023 hedefimizden, yürüyüşümüzden taviz vermeyeceğiz."

AK Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Tuncay Acehan da Erdöl'den iki istekte bulunarak, "Birincisi 2004 yılı yerel seçimlerinden bir ay önce Çubuk'a gelen Sayın Başbakanımızı bir daha ilçemizde göremedik. Sizden ricamız Sayın Vekilimiz, 10 dakikalığına da olsa Sayın Başbakanımızı Çubuk'a getirmenizdir. Diğeri ise bizi ilçe merkezinden metroya ulaştıracak hafif raylı sisteminde yine sizin kanalınızdan Başbakanımıza iletilmesini ben acizane talep ediyorum" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne giden Erdöl, burada Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Salim Sarıyıldız'dan hastane hakkında bilgi aldı. Erdöl daha sonra heyetle, servisleri ziyaret ederek hastalarla ve hastane personeliyle sohbet etti. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Cevdet Erdöl Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title