Haberler

AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına Yavuz Seçildi

AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına mevcut başkan Mustafa Yavuz seçildi.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığına mevcut başkan Mustafa Yavuz seçildi.

Alaplı Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen ve 387 delegenin katıldığı kongrede geçerli oyların 216'sını alan mevcut başkan Mustafa Yavuz, yeniden seçildi.

Burada konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Alaplı'nın çok farklı ve kıymetli bir ilçe olduğunu belirterek, "Alaplı'da oylarımız hep yüksek, bundan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. AK Parti olarak daha çok kenetlenmemiz lazım, bizim kongrelerimizde kırgınlık ve dargınlık olmaz" dedi.

Yavuz'un listesinde, Yılmaz Can, Ali Uysal, Mehmet Yavuz, Cemil Uzun, Uğur Uyar, Erol Ersoy, Birol Çevik, Ahmet Maltepe, Şükrü Akman, Ali Eren, Savaş Karaca, İbrahim Şengün, Nazlı Kaya, Cengiz Yaman, Gürcan Altunkaya, İbrahim Yalı, Elif Aydınlı, Nihat Erten ve Aylin Kaya yer aldı.

Kongreye, İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçe ve belde başkanları, oda ve dernek başkanları, İl genel ve belediye meclis üyeleri, delegeler ve vatandaşlar katıldı. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Yavuz Zonguldak Ak Parti Alaplı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title