Haberler

AK Parti Alaca Gençlik Kolları'nda Nöbet Değişimi

AK Parti Çorum Alaca Gençlik Kolları Başkanlığı'na Emre Çağlar getirildi.

AK Parti Çorum Alaca Gençlik Kolları Başkanlığı'na Emre Çağlar getirildi.

AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, parti üyeleri ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, gençlik kollarının AK Parti'ye her zaman heyecan verdiğini belirterek, gençlik kollarının siyasi partilerinin yükünü çektiğini ve yan kol görevini gördüğünü söyledi. Eyvaz, siyasi çalışmalarda gençlere özverili çalışmalarından dolayı minnettar olduklarını belirtti.

AK Parti gençliğiyle her seçimlerden yüzlerinin akıyla çıktıklarını dile getiren Eyvaz, "Yeni gençlik, eski gençlik kolları olarak yine hep birlikte programlar yapmaya devam edin" çağrısında bulundu.

Gençlik kollarında yeni bir başlangıcın oluğunu anlatan Başkan Eyvaz, "İnşallah yeni arkadaşlarımızın başlangıcı da heyecanımız, programlarımız ve hizmetlerimizin artmasına vesile olur. Yeni, eski ayrımı olmadan birlikte çalışmalısınız" diye konuştu.

Eyvaz, Alaca'nın sorunlarını AK Parti kadroları haricinde kimsenin çözemeyeceğini belirtti. AK Parti döneminde Alaca'nın TOKİ'sine, Yüksek Okulu'na, sıcak asfaltına ve bunun gibi birçok hizmete kavuştuğunu söyleyen Başkan Eyvaz, "Biz olmasak siz ne getiririsiniz sorusuna ise rakiplerimiz verecek cevap bulamamaktadır. Onun için diyorum ki; Alaca'nın tarihini değiştirecek bizden başka kadrolar yok. Gençlik kollarına bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da kapım her zaman açıktır. Gündelik çalışmalara kendimizi kaptırıp sizleri zaman zaman unutmuş olabiliriz. Ancak sizler bizleri unutmayın ve bizleri yormaya devam edin" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz de, kendisinin de ilçede gençlik kollarının kurucuları arasında yer aldığını belirterek, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çıktığımız bu yolda, onun çizgisinden ayrılmadan yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Hizmet, plan ve proje zenginliği açısından daha önce böyle bir dönemin olmadığını kaydeden Tokgöz, "AK Parti ile birlikte hizmet ve hizmetin kalitesi arttı. Projeler çoğaldı. Bu dönemin bundan sonrada bu şekilde devam edecek. Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçilen Emre Çağlar'ı kutluyor, görevinde başarılar diliyorum. Fatih Özdemir arkadaşımız başkanlık görevini devretmiş olabilir ancak partimize olan hizmetinin aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Alaca Gençlik Kolları Başkanı Emre Çağlar ise, devraldığı hizmet bayrağını daha ileri taşıyacağını belirtti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Esat Eyvaz Çorum Alaca Emre Çağlar Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title