Haberler

AK Parti Akseki İlçe Başkanlığına, Özdilek Seçildi

Güncelleme:

AK Parti Akseki İlçe Başkanlığı görevine mevcut Başkan Mehmet Özdilek seçildi.

AK Parti Akseki İlçe Başkanlığına mevcut Başkan Mehmet Özdilek seçildi.

AK Parti Akseki İlçe Kongresi Belediye Kültür Salonu'nda yapıldı.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, kongrede yaptığı konuşmada, gelecek yıl yapılacak genel seçimleri hatırlatarak, partililerden daha fazla çalışmalarını istedi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı olduklarını belirtti. AK Parti olarak çok büyük bir aile olduklarını ifade eden Köse, Antalya'da üye sayılarının 222 bin 106'ya ulaştığını kaydetti. Kongrelerin önemine işaret eden Köse, kongrelerin bir yenilenme süreci olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından iki adayın yer aldığı seçime geçildi. 262 delegenin oy kullandığı kongrede 158 oy alan Mehmet Özdilek, yeniden başkan olarak görevlendirildi. Diğer aday Ahmet Güngör Erk ise 100 oy aldı. Özdilek'in yönetiminde Ragıp Çetin, İbrahim Dikmen, Umut Benzedi, Halis Lütfi Gündoğdu, Nurdane Yılmaz, İsmehan Keleşoğlu, Ramazan Vuran, Dursun Arslantaş, Murat Çoban, Hüseyin Erdem, İlyas Sarı, Mehmet Ali Erdem, Tacettin Küçükbayır ve Mustafa Zorlu yer aldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özdilek Ak Parti Antalya Akseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title