Haberler

AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı'na Aday Adaylarından Yoğun Ziyaret

7 Haziran Genel Seçimleri arefesinde AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

7 Haziran Genel Seçimleri arefesinde AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye genelinde 28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde yapılacak olan temayül yoklamaları öncesi de milletvekili aday adayları teşkilata ziyaretlerde bulunuyorlar.

İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen ziyaretlere Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Yönetim Kurul Üyeleri, Meclis Üyeleri, Kadın-Gençlik Kolları Başkanları ve Üyeleri, Mahalle Temsilcileri iştirak ediyorlar.

Konu ile açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı A.Bahadır Örs, "Önemli olan kişinin hangi noktada olduğu değil, hangi karenin içerisinde yer aldığıdır. 'Yeni Türkiye' tanımı içerisinde en önemli hususlardan bir tanesi olan yeni bir anayasa zaruriyeti konusunu ortaya koyan ve milletin bunu görmesini sağlayan AK Parti'dir. Bu ülke sınırları içerisinde yaşayan hiç kimse, hiçbir siyasi irade bu zaruriyetten ve tarihi sorumluluktan kaçmamalıdır diye düşünüyorum. Biz hedefimize kilitlendik; hedefimiz yeni, demokratik, sivil daha özgürlükçü anayasayı yapacak güçlü ve yeterli çoğunlukla mecliste yer almak. Bunun için de şehrimizde AK Parti olarak güçlü bir oy oranı ile gereken mesajı vermek. Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'in 'Her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır' sözünü hatırlatmak isterim. Zaman tarafı belli etme zamanı, zaman 'Yeni Türkiye' inşasında Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız, Genel Başkanımız, hocamız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde her zamankinden fazla çalışma, 25. saati bulma gayretinde olma zamanı. İlkeli, değişimci, sistemi normalleştiren, reformcu bu milleti öz değerleri ile yeniden buluşturan iradeye sahip çıkma zamanı" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti 28 Şubat Türkiye Akşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title