Haberler

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Kılıç Açıklaması

Güncelleme:

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç, ''AK Gençlik olarak uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmak ve tehlikeleri anlatarak kamuoyu oluşturmak bizlerin asli görevlerimizdendir'' dedi.

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Abdülsamet Kılıç, AK Gençlik olarak uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmak ve tehlikeleri anlatarak kamuoyu oluşturmanın asli görevlerinden olduğunu bildirdi.

Kılıç yaptığı açıklamada, hızla yayılan ve ucuz olması nedeniyle tüketimi tahminlerden daha fazla olan bonzaiye ve benzeri uyuşturucu maddelerine karşı savaş açtıklarını belirtti. Son zamanlarda uyuşturucu maddelerinin ve özellikle bonzai maddesinin kullanımının artmasının kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Kılıç şunları kaydetti:

"AK Gençlik olarak uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan gençlerimizi uzak tutmak ve tehlikeleri anlatarak kamuoyu oluşturmak bizlerin asli görevlerimizdendir. Eğer bu olaylar karşısında sessiz kalırsak daha nice kardeşlerimiz bu illet yüzünden yaşamlarını yitireceklerdir. Buradan öncelikle sivil toplum örgütlerine ve halkımıza bu konuda duyarlı olmalarını uyuşturucunun kötülüğünü ve büyüklüğünü gençlerimize anlatmalarını önemle rica ediyoruz. Kamuoyunun bu konu üzerinde daha fazla durmasını istemekteyiz. Genç kardeşlerimizin, ailelerimizin ve tüm halkımızın bu mücadeleye destek vereceğine inanıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Aksaray Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

esmeray:

bizlerin asli görevlerimizdendir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title