Haberler

AK Parti Ahırlı ve Yalıhüyük Belediye Başkan Adaylarının Çalışmaları

AK Parti Ahırlı ve Yalıhüyük Belediye Başkan Adayları, seçim bölgelerinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti Ahırlı ve Yalıhüyük Belediye Başkan Adayları, seçim bölgelerinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti Ahırlı Belediye Başkan Adayı İsa Akgül, Ahırlı ilçesinde vatandaş ve esnaf ile bir araya gelerek 30 Mart için destek istedi. İlk önce esnafı ziyaret eden İsa Akgül, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Kaynar ile AK Parti Ahırlı ilçe ve belde teşkilat mensupları, daha sonra kahvehanelerde vatandaşla bir araya geldi. Vatandaşlara 30 Mart sonrası dönemini anlatan Akgül, Ahırlı'dan rekor oy beklediklerini söyledi ve destek istedi. Akgül ve, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Kaynar ile teşkilat mensuplarının bir sonraki durağı ise Akise Beldesi oldu. Burada da esnaf ve vatandaş ziyareti yapan AK Parti heyeti, daha sonra kalabalık bir araç konvoyu ile bu beldeye bağlı Bademli köyüne geçti.

"YENİ TÜRKİYE'Yİ KİMSE TUTAMAYACAK"

Cuma Namazının ardından cami cemaati ve köylülerle sohbet eden AK Parti Ahırlı Belediye Başkan Adayı İsa Akgül, burada bir konuşma da yaptı. İsa Akgül, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde AK Parti'ye destek istedi. Akgül, "2002'de iktidara gelen AK Parti, ülkenin dört bir yanında bu ülkeye büyük bir değişim ve dönüşüm yaşattı. Belediyecilik konusunda da önemli düzenleme yapıldı. Yeni Büyükşehir Yasası da bunların başında geliyor. Artık Konya'nın Selçuklu ilçesinde ne varsa Ahırlı'da, Akise'de de o olacak. Onun için Ahırlı'da, Akise'de, Bademli ve Konya'nın dört bir yanında AK Parti sandıkları patlatmalı. Eğer partimiz bir kez daha böyle güçlü bir şekilde yoluna devam ederse işte o zaman Yeni Türkiye'yi kimse tutamayacak" dedi.

AK Parti Yalıhüyük Belediye Başkan Adayı Hasan Koçer de esnaf ve vatandaş ziyareti yaparak hemşehrilerinden destek istedi. AK Parti Ahırlı Belediye Başkan Adayı İsa Akgül, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Kaynar ile AK Parti Yalıhüyük İlçe Teşkilatı'nın katıldığı programda vatandaşla sohbet eden Koçer, yeni dönemle birlikte Yalıhüyük'ün daha çok hizmet alacağını dile getirdi.

Koçer, "30 Mart için siz Yalıhüyüklü hemşehrilerimizden bir kez daha destek bekliyoruz. Destek sizden, hizmet bizden. İnşallah yeni dönemde Yalıhüyük, gerekli tüm yatırım ve hizmeti çok daha hızlı ve kaliteli bir şekilde alacak" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsa Akgül Yalıhüyük Ak Parti Ahırlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title