Haberler

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatından Gündem Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı her hafta Salı günleri gerçekleştirdiği basın toplantılarına bu hafta da devam etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, basın mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi. Parti çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Ötken, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde çeşitli programlar düzenlediklerini ifade etti. 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle 'Kadın' konulu panel düzenlediklerini ifade eden Ötken, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İl başkanlığı olarak 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle Rehberlik Araştırma Merkezinde (RAM) 'kadın' konulu panel düzenledik. Panele çok sayıda partilimiz katılırken, Av. Nurcan ışık yanardağ, Feyza Kurnaz Şahin ve Solmaz Kıran Çınkıl konuşmacı olarak katıldı. Panelistler önemli bilgiler verdi. Panele Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu'da katıldı.8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle il kadın kollarımız çeşitli etkinliklere katıldı. Ayrıca ilçelerdeki kadın kolları başkanlarımız günün anlam ve önemi nedeniyle programlar düzenlediler. İl kadın kolları başkanlığımız tarafından termal bir otelde ilçe kadın kolları başkanlarının ve mahalle temsilcilerinin katıldığı yemekli bir program düzenlendi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev alan kadın üyelerimiz yoğun bir ilgi gösterdi."

İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın İl Başkanı Yurdunuseven'i ziyaret ettiklerini söyleyen Ötken, Sel ve Çoban'ın il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiğini de belirtti.

Yapılan açıklamaların ardından İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Eroğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title