Haberler

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'ndan Gündem Değerlendirme Toplantısı

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, basın mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi.

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, basın mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi.

Parti çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde çeşitli programlar düzenlediklerini söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle rehberlik araştırma merkezinde "kadın" konulu panel düzenlediklerini belirten Ötken, şöyle konuştu:

"Panele çok sayıda partilimiz katılırken, avukat Nurcan Işık Yanardağ, Feyza Kurnaz Şahin ve Solmaz Kıran Çınkıl konuşmacı olarak katıldı. Panelistler önemli bilgiler verdi. Panele, Bakanımız Veysel Eroğlu'nun eşi Hatice Eroğlu'da katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle il kadın kollarımız çeşitli etkinliklere katıldı. Ayrıca ilçelerdeki kadın kolları başkanlarımız günün anlam ve önemi nedeniyle programlar düzenlediler."

İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın İl Başkanı Yurdunuseven'i ziyaret ettiklerini söyleyen Ötken, Sel ve Çoban'ın il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiğini kaydetti.

Ötken, "Geçtiğimiz belediye başkanımız Burhanettin Çoban ile İl Genel Meclis Başkanımız Salih Sel bey başkanımıza hayırlı olsun temennisinde bulunarak, il yönetim kurulu toplantısına katıldı. Başkan Çoban ve Sel, toplantıda yaptıkları çalışmalarından bahsederek, yönetim kurulu üyelerinin sorularını cevapladılar" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title