Haberler

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı Haftalık Basın Toplantı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantı düzenlendi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından haftalık basın toplantı düzenlendi.

İl Başkanlığı binasındaki toplantıya AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti Afyonkarahisar Medya ve Tanıtım Başkanı Mustafa Ötken katıldı.

Yurdunuseven, konuşmasının başında Marmaris yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 24 kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle tüm Türk milletine başsağlığı diledi.

Geçen hafta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Yurdunuseven, " Şuhut'ta bulunan Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi'nde ilk öğrencilerin mezuniyet programına katıldık. 35 tane kardeşimiz hafız olarak mezun oldular. Afyonkarahisar'da halk oylamasında en çok evet oyu veren köylerimizi de ziyarette bulunduk. Şuhut ilçemizde bulunan Kulak ve Dadak köylerine teşekkür ziyaretinde bulunduk." diye konuştu.

Yurdunuseven, konuşmasında şunları kaydetti:

" Sayın Cumhurbaşkanımız Amerika'da temaslarda bulunuyor. Yine daha önce de Çin'de bir takım temaslarda bulunmuşlardı. Her zaman söylediğimiz gibi bu ziyaretler Sayın Cumhurbaşkanımızın bir dünya lideri olduğunun göstergesidir. İnşallah Amerika'da bugün yapacağı temaslarda da FETÖ/PDY elebaşının Türkiye'ye getirilmesi konusunda da gelişme olmasını bekliyoruz. 21 Mayıs'ta da olağanüstü kongremizi gerçekleştireceğiz. Doğal liderimizi, Kurucu Başkanımızı inşallah Genel Başkan olarak seçeceğiz. Bu yeni dönemi yeni atılım dönemi olarak görüyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Marmaris Şuhut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title