Haberler

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, akademisyenlerin imzaladığı bildiriye tepki göstererek, “İnsanlar profesör oluyor ama maalesef vatan sevgisi aşılanamamış kendilerine” dedi.

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, akademisyenlerin imzaladığı bildiriye tepki göstererek, "İnsanlar profesör oluyor ama maalesef vatan sevgisi aşılanamamış kendilerine" dedi.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar'da görev yapan yerel, ulusal gazete ve ajans temsilcilerine kahvaltı da bir araya gelen AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Genel Merkezinin düzenlediği 24. İstişare ve Değerlendirme toplantısı nedeniyle 10 Ocak'ta bir arada olamadıklarını söyledi. Programın basın toplantısı değil, sohbet toplantısı olduğunu vurgulayan Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Halkımızın talep ve isteklerini yayın organları aracılığıyla bizlere ileten gazetecilere minnettarız. Bildiğiniz gibi haftalık Salı toplantılarımız geleneksel olarak devam ediyor. Biz 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü için sizlerle bir arada olmak istedik. Bu bir basın toplantısı değil. Sizlerin gününü kutlamak sizlerle bir arada olmak istedik. Biliyorsunuz 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nde ilimizde parti genel merkezimizin düzenlediği istişare toplantısı vardı. O gün sizlerle bir arada olamadık. Ama içeride Sayın Başbakanımız toplantıya katılan gazetecilerin gününü kutladı. Bizlerde Bakanımız Veysel Eroğlu, Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ, Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya ile birlikte otelin dışarısında görev yapan gazetecilerimizin gününü kutladık. Sizlerle bir arada olmak istedik. Bu gün yapılan kahvaltı programı gazeteciler gününüzü kutlamak içindir. Tekrar sizlerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyoruz."

"BU TAM ANLAMIYLA BİR HAİNLİKTİR"

Akademisyenlerin yayınladığı bildiriye de değinen Yurdunuseven, bunun gereğinin yapılacağını belirterek, "Bu tamamen bir hainliktir başka bir izahı yok. Şu anda kim terörist kim halkını savunuyor, kim halkının güvenliği için çalışıyor ortada. Doğu ve Güneydoğu'da kendi halkına yani Kürt halkına zulmeden bir terör örgütü var. Siz bunlara katil demeyeceksiniz, terör örgütünden halkı koruyan güvenlik kuvvetlerimize katil devlet diyeceksiniz. Bu tamamen bir hainliktir ve bunun gereği de devlet tarafından yapılacaktır. Bununla ilgili gözaltılar var şuanda. İnsanların şeyi okumuşlukla çözülemiyor. İnsanlar profesör oluyor ama maalesef vatan sevgisi aşılanamamış kendilerine" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title