Haberler

AK Parti Afyonkarahisar 60. İl Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar 60. İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar 60. İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Danışma Meclis toplantısında, yaptığı konuşmada, diri ve canlı teşkilatlara sahip olduklarını belirterek, "Devletimizi ve milletimizi hükümetsiz bırakmayacağız. Koalisyon çalışmalarında partilerden bir karşılık göremezsek milletimize döneriz" dedi.

Son haftalardaki terör olaylarına değinen Yurdunuseven, bütün düşmanların bir araya geldiğini vurguladı.

Yurdunuseven, şunları anlattı:

"Doğu ve Güneydoğu da bütün düşmanlar PKK, IŞİD, PYD ve paraleli hepsi bir araya gelmiş terör oyunu oynuyorlar. Demek ki Türkiye doğru yolda gidiyor. Terör olaylarının son birkaç hafta da bir anda yoğunlaşması ve hükümetinde kurulma aşamasında olması belki birilerinin canını çok sıkıyor. Bu da oluyor ki liderlerimiz doğru yolda gidiyorlar. Koalisyon çalışmaları da bu yoğunluk içerisinde hayırlara vesile olur. Bize karşı dostane davranan herkese dost olmuşuzdur. Ama düşmanca tavırda bulunanlara da en şiddetli şekilde cevap vermeyi de bilen bir devletiz ve milletiz. Allah'ın izni ile de bu güce de sahibiz. Hiç kimsenin bir karış toprağında ve çakıl taşında gözümüz olmadığı gibi hiç kimseye de verilecek bir çakıl taşımızda yoktur. Terörün her şeklini şiddetle kınıyorum. Buna karşıyız ve özellikle de belirtiyoruz. Terörün dini de olmaz ırkı da olmaz"

Toplantıya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, milletvekilleri Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Ali Özkaya, il yönetimi kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve yönetimleri, il kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title