Haberler

AK Parti Adayların Listelerini Seçim Kurumuna Teslim Etti

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman, Kilimli ve Kozlu ilçe başkanları ile beraber, Kozlu, Kilimli ve merkez ilçeye bağlı belediye başkanı, il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi adaylarının kesin ve sıralanmış listelerini seçim kurumuna teslim etti.

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Metin Karaduman, Kilimli ve Kozlu ilçe başkanları ile beraber, Kozlu, Kilimli ve merkez ilçeye bağlı belediye başkanı, il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi adaylarının kesin ve sıralanmış listelerini seçim kurumuna teslim etti.

Zonguldak Adliyesi önünde seçim kuruluna kesinleşmiş aday listeleri götüren Karaduman yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bugün Kozlu, Kilimli ve merkez ilçeye bağlı belediye başkanı adaylarımızı, belediye meclis üyesi adaylarımızı ve il genel meclis üyesi adaylarımızı genel merkezde olan komisyon sonunda dün itibari ile de İl Koordinatörümüz Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Zonguldak'taydı. Son değerlendirmelerimizi de yaptıktan sonra son listeyi kesinleştirdik. Bugün de Kozlu, Kilimli ve merkez ilçe başkanları olarak belediye başkan adaylarımız, belde belediye başkan adaylarımız, il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi adaylarımızın sıralanmış listelerini seçim kurumuna teslim edeceğiz. Ben bütün adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah iyi bir seçim süreci yaşarız. Teşkilat olarak adaylarımızın tespitinden sonra biz seçim çalışmalarına başlamıştık. Şu an mahallelerimizde seçim çalışmalarımızı seçim koordinasyon hazırladığı programa göre devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki zaman diliminde de il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte hem listede bulunan hem liste dışındakilerle birlikte bu yarışı birlik beraberlik ve bütünlülüğümüzü bozmadan 30 Mart'ta inşallah Ak Partili belediyeleri Zonguldak olmak üzere tüm ilçelerimizde kazanmak için inşallah mücadele vereceğiz. Ben bugün adaylarımıza da başarılar diliyorum. " - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Ak Parti Kilimli Kozlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title