Haberler

AK Parti Adayları, Vatandaşlarla Bir Arada

AK Parti Malatya Milletvekili adayları Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın, Yakınca’da düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili adayları Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın, Yakınca'da düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yakınca'da düzenlenen mahalle toplantısına AK Parti Malatya Milletvekili adayları Bülent Tüfenkci, Bayram Taşkın ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat katıldı. Yakınca'da düzenlenen mahalle toplantısında açış konuşmasını yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, "9 seçimi geride bıraktık. 7 Haziranda 10. seçimi gerçekleştirmek üzere sandıklara gideceğiz. 2000'li yılların başında acaba maaşımız yatacak mı düşüncesiyle işçi ve memurumuz endişe içerisindeydi. O yılları hatırlayıp bir kez daha düşünün. Ülke o karanlık günlere yeniden götürülmek isteniyor" ifadelerine yer verdi.

Mahalle toplantısında söz alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, halktan aldıkları güçle en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını vurgulayarak, "30 Mart'ta bize görev verdiniz ve bu süreç içerisinde size hizmetlerin en iyisini vermeye çalıştık. Bunları sizin bize verdiğiniz güçle yaptık. 82 mahallemize de dokunduk, hizmet götürdük" dedi.

"AK gençlik sizinle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde konuşma kürsüsündeki yerini alan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise AK Parti'den önce yaşanan adaletsizliklere dikkat çekti. Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Birileri çıkmış 'AK Parti çok oldu, bu sefer AK Parti'ye bir ders verelim' diyor. Birilerine ders verecekseniz musluklarından kan akıtan, taksimi Kabe yapanlara ders verin. İmam hatipler kapatılırken, üniversitede bacılarımız inin inim inletilirken bunları yapanlara neden ders vermediniz? O gün sesi çıkmayanlar, hastane kuyruklarında perişan olan vatandaşları görüp de tavır alamayanlar, ders veremeyenler milletin kurduğu, milletin başını çektiği, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a mı ders verecekler? Halk buna izin verir mi? Sizin bir oyunuz, birçok oyunu bozacak ve 7 Haziran'da asıl dersi siz onlara vereceksiniz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Ak Parti Yakınca Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title