Haberler

AK Parti Adayları İlçelerde

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları seçim bölgeleri olan ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarından Mehmet Erkan dün Hilvan'da, M. Ali Cevheri Hilvan'da, Abdurrahman Yetkin Viranşehir'de ve Kemalettin Yılmaztekin ise Harran'da seçim için seçmenden destek istedi.

MEHMET ARKAN HİLVAN'DA

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Arkan Hilvan'a bağlı kırsal mahalleleri ve ilçe merkezini ziyaret etti. Arkan, Hilvan'ın içme suyu sorununun giderildiğini ve hafta sonu içme suyu verileceğini kaydetti.
Arkan'a temasları sırasında Hilvan Belediye Başkanı Arslan Ali Bayık, Hilvan AK Parti İlçe Başkanı Hanifi Düzme, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz ve Hilvan Belediye Meclis Üyesi Halil Hatipoğlu eşlik etti. Ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Arkan "Bugün Hilvan'ın kırsal mahallelerini gördük, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik, hastanede hasta ziyaretlerini yaptık. Şu anda oluşan tablo halkımız 7 Haziran'da Türkiye'de olup bitenleri görmekte ve her şeyin bilincinde. Bunun için 7 Haziran'dan sonra oluşan tabloyu tekrar yaşamamak için AK Parti'de birleşme kararında. İstikrarın, huzurun, güvenin olmasını bekliyor. Onu da AK Parti'nin tek başına iktidar olması için bize destek vereceklerini söylüyorlar. Bundan dolayı da bizde gayet memnunuz. Özellikle buradan Hilvan'ı hemşerilerimize selam olsun. Hilvan'ın kanayan yarası hayal olan su sorunu çözüme kavuşuyor. Hayal denen şey gerçekleşiyor. İnşallah Cuma ya da Cumartesi günü Sayın Bakanımız Faruk Çelik'in sayesinde Hilvan içme suyuna kavuşuyor" dedi.

CEVHERİ, KARAKÖPRÜ'DE

AK Parti adaylarından Mehmet Ali Cevheri ise Karaköprü kırsalındaki seçim gezilerine devam ediyor.

Cevheri, ilçede seçim çalışmaları kapsamında; Apaydın, Çakmak, Millisaray, Düger, Bahçeli ve Yığınak mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Cevheri'ye temaslarında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri Halil Yetkin, Bekir Sıtkı Akyol ve partililer eşlik etti.

Cevheri, seçim gezileri ile ilgili "Gittiğimiz her yerde gördüğümüz şey; vatandaşlarımızın istikrar ve huzurdan yana tavır aldıklarını görmek oldu. Vatandaş huzur istiyor. Değerli büyüğümüz, çok sevdiğim Osman Badıllı amcam bizim yanımızda. Kendileri bizim Yığınaktaki tesisimizin açılışına katıldılar. Ben Osman Badıllı amcamızın göğsüne AK Parti rozeti takmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

YETKİN VİRANŞEHİR'DE

Bir diğer aday Abdurrahman Yetkin ise seçim çalışmaları kapsamında Viranşehir ilçesini ziyaret etti. Yetkin, burada ilçe teşkilatını, aday adaylarından İsmail Yazgan'ı, Viranşehir esnafı ile Tepedibi (köyü) mahallesini ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde seçmenlerin AK Parti'ye destek vermelerini istedi.

Yetkin'e temaslarında AK Parti Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin ve Karaköprü Belediye Meclisi üyesi Mehmet Nimetoğlu eşlik etti.

Viranşehirli AK Parti aday adaylarından İsmail Yazmacı'yı da ziyaret eden aday Yetkin, Yazmacı'nın 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye desteğinin devam edeceğine inandığını belirterek seçim çalışmaları konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Temaslarında son olarak Tepedibi Mahallesi'ni de ziyaret eden Yetkin ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinden seçimde kendilerine destek olmalarını isterken, çocuklara da bayrak dağıttı.

YILMAZTEKİN HARRAN'DA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaztekin ise seçim çalışmaları kapsamında Harran'da kırsal mahalleleri ziyaret etti. Yılmaztekin, burada son olarak Tahılalan, Aslan Kuyusu, Andaç, Şükürali, Aralı ve Yenidoğan kırsal mahallelerinde temaslarda bulundu. Aday Yılmaztekin'e ziyaretleri sırasında AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Boğa, muhtarlar ve partililer eşlik etti.

Mahalle ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan aday Yılmaztekin, "Harran ilçemizin Şükrali mahallesindeyiz. Vatandaşlarımızla yine her zamanki gibi yine beraberiz. Her zaman ki sloganımız gibi çalmadık kapı, sıkmadık el, yanına emrinde olduğumuzu beyan etmek için gitmediğimiz vatandaşımız kalmayacak demiştik bu yolda ilerliyoruz. Bizler üzerimize düşeni yaptıkça onlar bize teveccühü ile cevap veriyor. Bunun 1 Kasım'da zafere döneceğinden şüphemiz yok. Biz çalışıyoruz çalışmak zorundayız çalışmaya devam edeceğiz. Sonuna kadar en güzel şekilde çalışmalarımızı yapacağız mücadelemizi vereceğiz" dedi.

AKMAN'DAN SKM'YE ZİYARET

Bu arada AK Parti Şanlıurfa Eski Milletvekili Yahya Akman AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

İl SKM Başkanı Abdulkadir Kol ile de fikir alışverişinde bulunup seçim stratejileri ve çalışmaları hakkında bilgilerini aktaran Eski Vekil Akman, AK Parti'nin bu memleket ve Şanlıurfa için ne kadar zaruri olduğunu belirterek "1 Kasım seçimlerinin Şanlıurfa'mız için, Türkiye'miz için ve insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hakikaten çok hayati nitelikte öneme haiz olan bir seçimi hep beraber yaşayacağız. Özellikle bölgemizde 7 Haziran seçimlerinden sonra tırmandırılmak istenen terörle beraber AK Parti'nin bu memleket için ne kadar zaruri olduğunu, kardeşliğin bu memleket için ne kadar gerekli olduğunu, barışın memleket için ne kadar zorunlu olduğu meselesi bir kez daha ortaya çıktı" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Karaköprü Şanlıurfa Ak Parti Harran Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title