Haberler

AK Parti Adayları Dün Neredeydi?

Güncelleme:

Seçimin en yoğun çalışan parti adresi olan AK Parti'de adaylar yine sabahın erken saatlerinden itibaren halkla buluştu.

AK Parti Şanlıurfa adayları her gün yeni bir ilçede halkla buluşmalarını sürdürüyor. Adaylardan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Av. Yusuf Eğilmez muhtarlarla toplantı yaparken, Seyit Eyyüpoğlu Eyyübiye'de mahalleliyi dinledi, Mehmet Akyürek ise Viranşehir kırsalında köylülerle buluştu.

FAKIBABA VE EĞİLMEZ MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Av. Yusuf Eğilmez, Karaköprü ilçesine bağlı Korukezen köyünde Karaköprü Muhtarlar Derneği üyesi yaklaşık 30 muhtarla toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Fakıbaba, "Allah'ın izniyle seçildiğimizde, teşkilat başkanımızda burada belediye başkanımızda burada. Biz o zamanda sizinle toplantılar yapacağız. Yaptıklarımızı yaptık, yapmadıklarımızı neden yapmadığımızı gerekçeleriyle birlikte açıklayacağız. Samimi bir şekilde takım çalışması yapıyoruz. Gayemiz Allah rızası, Hedefimiz ise hizmettir. Bunu samimi bir şekilde söylüyorum" dedi.

Diğer bir aday Yusuf Eğilmez ise "AK Parti hizmetlerinde bir ölçü var. Hizmetler için rotasını çizer. Seçim öncesi olur sonrası olar hizmetlerini aksatmadan yapar. Bunu yaparken bana oy veren vermeyen ayrımını yapmadan yapıyor. Ama bunun için bir kriter belirleyerek yapıyoruz. Köylerde öncelik nüfus yoğunluğu olan yerlerden başlanıyor. İnşallah önümüzdeki süreçte kırsal mahallelerimizdeki sorunlarla bire bir ilgileneceğiz" diye konuştu.

Yaklaşık iki saat süren toplantı birlikte çekilen fotoğraf karesiyle son buldu.

EYYÜPOĞLU, EYYÜBİYE'DE MAHALLELİYİ DİNLEDİ

AK Parti'nin diğer bir adayı Seyit Eyyüpoğlu ise Soro İmam Ta'ziye Evinde 'Mahalle Toplantısı' düzenledi. Seydi amca vatandaşlardan bu seçim için de destek istedi.

Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu'na Eyyubiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de eşlik etti.

Eyyüpoğlu burada yaptığı konuşmasında, "Sizlerin oylarıyla 8 Haziran günü 12 Vekil arkadaş, Allah'ın izni ile el birliği ile hemşerilerimize güzel hizmetler vermek için çalışacağız. İnşallah hemşerilerimizi memnun ederiz. Değerli hemşerilerimize daima kapımız açık, aynı şekilde Başkanımızın da kapısı daima açıktır. Başkanımızla, ilçe teşkilatımızla, Milletvekilimizle hemşehrilerimizin emrindeyiz, hizmetlerindeyiz. Tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

AKYÜREK, VİRANŞEHİR KIRSALINDA KÖYLÜYÜ DİNLEDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek ise Viranşehir'in köy ve mezralarını karış karış gezmeye devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek, seçim çalışmalarına Viranşehir ilçesine bağlı Dikmen Germen, Yıldız, Gürsesli, Gürpınar, Matla ve Bıyıklı köylerinde vatandaşların desteklerini istedi. Akyürek burada yaptığı konuşmasında "Biz tüm sorunları çözmek için varız. 7 Haziran seçimlerinde dünyanın gözü bizde olacak. Biz mazlumun, fakirin hizmet partisiyiz. Onlar için elimizden geleni yapacağız. Halkımızın gösterdiği bu ilgiye, sevgiye layık olmaya çalışacağım" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan gezilere AK Parti ilçe başkanı Mehmet Yıldırım, İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilici, Gençlik Kolları Başkanı M.Garip Köroğlu, Belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatı da eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Seyit Eyyüpoğlu Mehmet Akyürek Viranşehir Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title