Haberler

AK Parti Adayı Uslu, Seçim Çalışmalarına Muratpaşa'da Devam Etti

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, seçim çalışmalarına Muratpaşa'da devam etti.

Muratpaşa'da bulunan AK Parti Seçim Bürosu'nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, planlama toplantısı yaptıktan sonra önce sanayi esnafını ziyaret etti.Eski Sanayi semtinde esnafla sohbet Atay Uslu, bölge esnafına hayırlı kazançlar diledi. Bir fırınına uğrayan Uslu, daha sonra soy isimleri Uslu olan bir esnafın işyerinde çay içti. Esnafla sohbetinde, "Yeni Türkiye, Eski Türkiye'den çok farklı bir Türkiye. Yeni Türkiye milletin hakim olduğu Türkiye'dir. İstikrarın olduğu Türkiye'dir. Dünyanın en büyük projelerin inşa edildiği Türkiye'dir. Cihan Devleti Türkiye yoludur" diyen Uslu, Kızılarık'ta mahalle toplantısına katıldı. Konuşmasında Antalya yatırımları konusunda görüşlerini aktaran Uslu, "Yıllar geçti, hükümetler değişti, özellikle son 12 yılda Türkiye çok değişti. Ama Millete zulmeden bir zihniyetin yazdığı Anayasa hala yürürlükte. Artık bürokratik oligarşiyi millet iradesinin üzerinde gören bu zihniyet değişmeli. 2015 seçimleri ile bunu başaracağız inşallah. Anayasa değiştirmek, adı üstünde ana yasaları, ana anlayışları, zihniyeti, vizyonu değiştirmek, prangalardan kurtulmaktır. Millete hizmetin önündeki engelleri kaldırmaktır. Sivil ve yeni anayasa ile birlikte Türkiye'nin daha hızlı karar almasını sağlayacak yeni bir yönetim sistemine de ihtiyaç var. Adına ister Başkanlık, ister Türkiye tipi başkanlık sistemi deyin. istikrarsızlık bekleyip ve hatta besleyip iktidar olmak için hala pusuda yatanları tamamen yok edecek bir sisteme ihtiyaç var" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyük Türkiye için gece ve gündüz çalıştığını belirten Uslu, "Ahmet Davutoğlu Başbakanımız gece ve gündüz çalışıyor. İstikrar sürecek, Antalya büyüyecek. İstikrarsızlık bekleyenler hüsrana uğrayacak. Ülkemiz üzerine oynanacak oyunlar bozulacaktır" ifadelerini kullandı.

Antalya'da inşa edilecek mega projelerle artık hem tarım hem de turizm gelirlerinin artacağını da sözlerine ekleyen Uslu, "Büyük projeler için Büyükşehir Başkanımız Menderes Türel Çalışıyor. Ulaştırma Bakanımız, Lütfi Elvan Bakanımız, çalışıyor. Antalya'yı seviyorum. Suyunu, havasını en önemlisi insanını seviyorum. Antalyalıya hizmet etmek büyük bir onurdur" dedi.

Uslu, konuşmasının sonunda çocuklara "Uslugiller-Antalya'yı Seviyorum" Boyama Kitabı hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Ak Parti Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title